Counter-Strike: Global Offensive

Discutii despre jocuri PC&Console, review jocuri, ce ne place sau ce nu ne place..

Moderator: DeeJay

Re: Counter-Strike: Global Offensive

Mesaj #21 » de Gh30 » 29 Aug 2011 18:32

Eu unu prefer sa-l testez non-steam...sa vad daca merita cumparat :)
Point and shoot!

>> Webforest Wallpaper << >> XB[RO] <<

Mesaj #22 » de ALex » 29 Aug 2011 19:27

Gh30, s-ar putea sa fie gratis pe pc.

Mesaj #23 » de Eseth » 29 Aug 2011 19:36

ALex, cred si eu :P s-a mai zis pe undeva ca va fi gratis, dar sa vedem, suntem deabea in 2011 :P
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Mesaj #24 » de Gh30 » 29 Aug 2011 21:11

ALex scrie:Gh30, s-ar putea sa fie gratis pe pc.

Daca ii gratis cu atat mai bine :D
Sau macar o oferta ceva sa fie mai moca :))
Point and shoot!

Mesaj #25 » de Tig3rMan » 01 Mar 2012 20:00

Pai eu zic ca Counter Strike Global Offensive e gen Call Of Duty Modern Warfare.
K armele sunt ca MW3. Grafica Source Dar mai modificata, Gameplayul la Fel si caracterele tot MW3
Imagine

Mesaj #26 » de termi880 » 02 Mar 2012 17:15

Il cumpar cu prima ocazie cand apare pretul pe steam :D

Mesaj #27 » de Gh30 » 07 Mar 2012 13:41

Tocmai citeam urmatorul articol: Counter-Strike: Global Offensive, în această vară, fără crossplatform play, si mi-au sarit in ochi niste chestii de acolo @-) , si anume:

...testarea beta a dovedit faptul că jocul va avea nevoie de update-uri frecvente, chiar şi după lansarea versiunii finale.

Am inteles eu bine sau o sa fim iar bombardati de update-uri si la CS:GO? :|

...Global Offensive este produs în colaborare cu Hidden Path Entertainment, aceeaşi echipă care s-a ocupat şi de suportul pentru Counter-Strike: Source...

Si probabil aceasi echipa care a inceput din 2010 sa strice CS:S si care ne-a creat noua atatia nervi...those bastards!!

Global Offensive va avea la bază cea mai nouă versiune a motorului grafic Source (Half-Life 2, Portal 2).

Deci pana la urma...SAME OLD SHIT...ca sa zic asa.
Point and shoot!

Mesaj #28 » de melc » 08 Mar 2012 17:37

apare si pt ps3? :X
Imagine

Mesaj #29 » de SuriadXD » 10 Mar 2012 19:16

E fain dar dupa parerea mea armele arata mai fain in css decat in csgo
Respect Team XB

Mesaj #30 » de Eseth » 10 Mar 2012 19:17

SuriadXD (referitor la Postul 29), mie mi se pare cs:go-ul facut mult mai interesant fata de css si cum apare imediat il iau pe steam indiferent de pret :P
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

AnteriorUrmătorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks