Counter-Strike: Global Offensive

Discutii despre jocuri PC&Console, review jocuri, ce ne place sau ce nu ne place..

Moderator: DeeJay

Re: Counter-Strike: Global Offensive

Post #21 » by Gh30 » 29 Aug 2011 18:32

Eu unu prefer sa-l testez non-steam...sa vad daca merita cumparat :)
Point and shoot!

>> Webforest Wallpaper << >> XB[RO] <<

Post #22 » by ALex » 29 Aug 2011 19:27

Gh30, s-ar putea sa fie gratis pe pc.

Post #23 » by Eseth » 29 Aug 2011 19:36

ALex, cred si eu :P s-a mai zis pe undeva ca va fi gratis, dar sa vedem, suntem deabea in 2011 :P
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Post #24 » by Gh30 » 29 Aug 2011 21:11

ALex wrote:Gh30, s-ar putea sa fie gratis pe pc.

Daca ii gratis cu atat mai bine :D
Sau macar o oferta ceva sa fie mai moca :))
Point and shoot!

Post #25 » by Tig3rMan » 01 Mar 2012 20:00

Pai eu zic ca Counter Strike Global Offensive e gen Call Of Duty Modern Warfare.
K armele sunt ca MW3. Grafica Source Dar mai modificata, Gameplayul la Fel si caracterele tot MW3
Image

Post #26 » by termi880 » 02 Mar 2012 17:15

Il cumpar cu prima ocazie cand apare pretul pe steam :D

Post #27 » by Gh30 » 07 Mar 2012 13:41

Tocmai citeam urmatorul articol: Counter-Strike: Global Offensive, în această vară, fără crossplatform play, si mi-au sarit in ochi niste chestii de acolo @-) , si anume:

...testarea beta a dovedit faptul că jocul va avea nevoie de update-uri frecvente, chiar şi după lansarea versiunii finale.

Am inteles eu bine sau o sa fim iar bombardati de update-uri si la CS:GO? :|

...Global Offensive este produs în colaborare cu Hidden Path Entertainment, aceeaşi echipă care s-a ocupat şi de suportul pentru Counter-Strike: Source...

Si probabil aceasi echipa care a inceput din 2010 sa strice CS:S si care ne-a creat noua atatia nervi...those bastards!!

Global Offensive va avea la bază cea mai nouă versiune a motorului grafic Source (Half-Life 2, Portal 2).

Deci pana la urma...SAME OLD SHIT...ca sa zic asa.
Point and shoot!

Post #28 » by melc » 08 Mar 2012 17:37

apare si pt ps3? :X
Image

Post #29 » by SuriadXD » 10 Mar 2012 19:16

E fain dar dupa parerea mea armele arata mai fain in css decat in csgo
Respect Team XB

Post #30 » by Eseth » 10 Mar 2012 19:17

SuriadXD (referitor la Postul 29), mie mi se pare cs:go-ul facut mult mai interesant fata de css si cum apare imediat il iau pe steam indiferent de pret :P
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

PreviousNext

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks