Ce reprezinta numele nostru

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Ce reprezinta numele nostru

Post #1 » by Liama » 02 Mar 2012 22:56

Nustiu ce reprezinta numele meu dar stiu ca e o combinatie intre o liana si o lama dar de unde nustiu de aceea vreau sa stiu daca voi v-ati ales numele pentru ca reprezinta ceva.De exemplu al lui Nik cred ca inseamna nikoleta dar el stie.Astept pareri
Liama este peste tot

Re: Ce reprezinta numele nostru

Post #2 » by DeeJay » 02 Mar 2012 22:58

mie mi-au zis colegii de liceu asa, ca semanam cu Dj Bobo :))

PS: porecla lu Nik vine de cand era el mic si se juca cu furnicile si la furnica ii zicea nică =))
de atunci i-a ramas porecla asa :)
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Post #3 » by Jackson » 03 Mar 2012 00:47

Off:Interesanta istoria poreclei lui Nik :)) :ymapplause:
On:Am nikul "Jackson" deoarece ma numesc Eugen (aici se mai spune Janea) si din aceasta cauza am considerat ca sint cam pe aproape aceste nume!
If Love is a Crime,than I am a Criminal

Post #4 » by Andu_XB » 03 Mar 2012 09:25

Numele meu reprezinta porecla mea din copilarie. De la Alexandru mi s-a zis Andu.

Am o singura intrebare pe care cred ca toti membrii XB si-o pun si anume:
CE REPREZINTA XB? (si va rog sa nu-mi spuneti ca xtreme but) ????????????????

Post #5 » by ostil » 03 Mar 2012 10:46

Off:
Andu, credema ca misterul este tot farmecul, si aici nu vorbesc doar de XB, ai sa te faci tu mai mare si ai sa te lamuresti mai bine chiar si cu fetele, in momentul in care stii tot nu o sa-ti mai placa deci vei cauta pana vei gasi ceva care sa iti capteze in permanenta atentia... AI SA INTELEGI TU ...

On:
Ostil ... cred ca l'am ales ironic pentru ca nu ma reprezinta deloc ( cred eu ). bineinteles ca am anumite limite, si sincer nici eu nu sunt de acord cu mine cand le ating.
Image

Post #6 » by costinmike » 03 Mar 2012 11:10

well .... Costin Mike - ma cheama Costin Andrei Mihai ,deci ati facut deja legatura :D

Post #7 » by johnpuzzle » 03 Mar 2012 12:14

nu cred ca ma reprezinta nicku de jonh puzzle a fost asa la intamplare si am ramas cu el
cand va acum 3 ani lam cunoscut pe adevaratu jonh puzzle si am ramas marcat cand am trecut de la servere de afara pe romanesti am ales acest nume inainte eram cu Angelina_Jolie AKA ALL :))

Post #8 » by iseedead » 03 Mar 2012 12:44

i see dead people....fara importanta, ales random, si ramas cu el pt ca in decursul anilor asa am fost cunoscut

Post #9 » by Gh30 » 03 Mar 2012 13:01

Andu_XB wrote:Am o singura intrebare pe care cred ca toti membrii XB si-o pun si anume:
CE REPREZINTA XB? (si va rog sa nu-mi spuneti ca xtreme but) ????????????????

DeeJay a promis ca ne zice cand face XB-ul un an, iar asta e in data de 14 martie (parca :-? )...

Iar de nick-ul meu cred ca v-ati prins de unde vine :))
Numele meu e George, iar cu o mica trecere pe la Gheorghe a rezultat Gheo si asa mi se zice de cand era mic :))
Point and shoot!

>> Webforest Wallpaper << >> XB[RO] <<

Post #10 » by termi880 » 03 Mar 2012 13:15

Dragi padurari....vreau sa va spun ca eu nu am nici o treaba cu ''terminator'' sau cu ceva de genu asta ! Mi-am pus numele TERMINATOR X prima oara cand am jucat cs 1.6 :D Acum 2 ani cand mi-am facut cont de steam, am avut variante acolo mai multe si am ales ''terminator880''.:D Iar in ultima vreme ceilalti prieteni de pe steam au inceput sa imi zica ''termi'' :D eeeeeeeeeee....si asa asta a ajuns nickname-ul care il am acum :D

Si chiar asa, vorba lu' Andu, spuneti-mi si mie de la ce vine XB ca am si eu dreptul sa stiu :))

Next

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks