OffTopic

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Urmăritori: assassin, Cookie

Re: OffTopic

Mesaj #281 » de Gh30 » 07 Feb 2012 22:37

XB[Pro Team] Wallpaper :)

xb[pro team]-wallpaper.jpg
xb[pro team]-wallpaper.jpg (178.72 KiB) Vizualizat de 128 ori
Point and shoot!

>> Webforest Wallpaper << >> XB[RO] <<

Mesaj #282 » de Cristina » 07 Feb 2012 23:41

V1.jpg
V1.jpg (382.35 KiB) Vizualizat de 138 ori

sau

V2.jpg
V2.jpg (228.7 KiB) Vizualizat de 133 ori

:-?

P.S.

O sa le butonez la aia site-ul pana le crapa ceva la el... :-B

Mesaj #283 » de Gh30 » 08 Feb 2012 00:36

v2 :)

xb[pro team]-wallpaper.jpg
xb[pro team]-wallpaper.jpg (181 KiB) Vizualizat de 133 ori
Point and shoot!

Mesaj #284 » de Dami_eLit » 08 Feb 2012 14:45

Mesaj #285 » de Cristina » 08 Feb 2012 15:47

B-)

Mesaj #286 » de Dami_eLit » 08 Feb 2012 16:27

Mesaj #287 » de Gh30 » 08 Feb 2012 18:36

Eseth scrie:znk: Daca tu te iei in gura cu un cacat cu ochi ca mine, inseamna ca esti sub pamant exact cum esti si la cs. Mediocru la sc ins nota 7, tu esti sub pamant din nou. Mi-am propus sa numai jignesc persoanele mai in varsta. I see eu zic sa-ti vezi de familie. Eu mai am de trait in timp ce tu ? Cat mai ai ?

Tocmai am vazut asta in ultimul post al lui Eset in topicul cu cererea pentru pro team a lui znk si pot doar sa banuiesc ca znk l-a rugat pe Eseth sa posteze asta.(Daca gresesc imi cer scuze)

Am un mesaj pentru znk...de ce stimti nevoia sa te certi pe forum, sa vada toata lumea? Daca nu ti-a convenit ceva la ce a zis i see, sau daca te-a jignit, puteai sa ii reprosezi ceva in privat, pe steam sau mesaj privat pe forum. Mie mi se pare ca tie iti place sa te iei in gura cu lumea doar daca mai is si alti martori ca sa vada cat de mare si tare esti.
Nu-mi place atitudinea ta, ai un aer de superioritate. M-am abtinut sa-ti dau pro sau contra pentru cerere pentru ca nu am jucat cu tine in echipa la mix, iar pe server nu am bagat de seama jocul tau, dar, chiar daca nu mai conteaza, nu sunt de acord intrarea ta in pro team. Nu cred ca avem nevoie de jucatori cu o atitudine ca a ta.

Acum sper ca nu vii iar cu o poveste de viata sau cat de bun erai tu cand erai mic si aveai propria ta comunitate.

------------------------

Si asa o intrebare, fara sa aiba legatura cu znk. Ce naiba se intampla pe aici in ultima vreme ? Prea multe telenovele, suparari, certuri, dramatizari, retrageri...
Point and shoot!

Mesaj #288 » de Eseth » 08 Feb 2012 19:41

Gh30 scrie:Ce naiba se intampla pe aici in ultima vreme ? Prea multe telenovele, suparari, certuri, dramatizari, retrageri...
same question... :|
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Mesaj #289 » de Cristina » 08 Feb 2012 19:51

Noroc cu Gh30, ca altfel nu vedeam ce s-a scris.
Pacat insa ca nu am vazut si postul lui isee...

Eseth scrie:znk: Daca tu te iei in gura cu un cacat cu ochi ca mine, inseamna ca esti sub pamant exact cum esti si la cs. Mediocru la sc ins nota 7, tu esti sub pamant din nou. Mi-am propus sa numai jignesc persoanele mai in varsta. I see eu zic sa-ti vezi de familie. Eu mai am de trait in timp ce tu ? Cat mai ai ?

UN post facut de Eseth ce contine cuvintele lui zNk. Asa ceva NU SE FACE.
Mai ales ca eseth are Moderator pe forumul asta... WTF Eseth? Unde iti este capul omule? 8-|
Lui zNk nu am ce sa-i adresez ca nu merita. Mai ales ca face scandal dupa ce s-a luat o decizie in favoarea lui... Pe cuvant de-l inteleg. [-(

Gh30 scrie:Am un mesaj pentru znk...de ce stimti nevoia sa te certi pe forum, sa vada toata lumea? Daca nu ti-a convenit ceva la ce a zis i see, sau daca te-a jignit, puteai sa ii reprosezi ceva in privat, pe steam sau mesaj privat pe forum. Mie mi se pare ca tie iti place sa te iei in gura cu lumea doar daca mai is si alti martori ca sa vada cat de mare si tare esti.
Nu-mi place atitudinea ta, ai un aer de superioritate. M-am abtinut sa-ti dau pro sau contra pentru cerere pentru ca nu am jucat cu tine in echipa la mix, iar pe server nu am bagat de seama jocul tau, dar, chiar daca nu mai conteaza, nu sunt de acord intrarea ta in pro team. Nu cred ca avem nevoie de jucatori cu o atitudine ca a ta.

MI-a placut foarte tare mesajul asta. Insa nu cred ca il va afecta cu ceva ceea ce ai scris tu aici.
Cel mai probabil o sa revina cu o replica acida si la adresa ta.

Gh30 scrie:------------------------
Si asa o intrebare, fara sa aiba legatura cu znk. Ce naiba se intampla pe aici in ultima vreme ? Prea multe telenovele, suparari, certuri, dramatizari, retrageri...

Asta tot intreb eu lumea de ceva vreme... :-? E ceva dubiosssssss... Poate chiar vine sfarsitul lumii.

Eseth scrie:
Gh30 scrie:Ce naiba se intampla pe aici in ultima vreme ? Prea multe telenovele, suparari, certuri, dramatizari, retrageri...
same question... :|

Oh, No You didn't!~ :-o

Mesaj #290 » de Gh30 » 09 Feb 2012 15:53

Point and shoot!

AnteriorUrmătorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 27 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks