MUZICĂ - recomandări

Zona cu filmulete, melodii, glume, chestii care te fac sa râzi

Moderator: DeeJay

Followers: assassin

Re: Muzica buna - fiecare cu ce-i place!

Post #71 » by puf1k » 30 Jan 2012 21:32

Image

super melodie

Post #72 » by Dami_eLit » 31 Jan 2012 02:38

Post #73 » by Dami_eLit » 31 Jan 2012 20:36

Post #74 » by zNk » 31 Jan 2012 21:06

Nu conteaza genul, ascult tot ce ii place urechii mele, excluzand manelele. Dar rup manelele la majorat, cu carafa in mana =)) ! Cap si pajura !
E de aur tacerea , deaia tac multi , mie nu-mi place auru' deaia nu ma plac multi...!

Post #75 » by Dami_eLit » 31 Jan 2012 22:01

maneaua e rupta din rai ZNK la petreceri o stie toata lumea

Post #76 » by zNk » 31 Jan 2012 22:26

Corect Dami, dar putini stiu sa recunoasca.
E de aur tacerea , deaia tac multi , mie nu-mi place auru' deaia nu ma plac multi...!

Post #77 » by Jackson » 04 Feb 2012 20:39

If Love is a Crime,than I am a Criminal

Post #78 » by Jackson » 05 Feb 2012 12:37

Cine mai duce o viata de haiduc,fratilor? :D :o)
If Love is a Crime,than I am a Criminal

Post #79 » by zNk » 05 Feb 2012 14:01

Am dat de urmatoarea melodie la The Mission, atunci cand a venit Tiesto pe plaja din Navodari, exact in fata campingului Hanu' Piratilor. Am dansat vreo 7 ore incontinu :)))) ! Pe atuncea Liberty parade nu prea era asa in voga. Acuma vara de vara LP

De la 1.55 e ..:X !

Post #80 » by ostil » 05 Feb 2012 14:17

off: zNk nu te supara , sunt de parere ca Tiesto e taticu lor dar ce spui tu de Liberty nu este chiar adevarat , Liberty acum nu este in voga, acum este identic cu un show al lui Dolanescu atunci era in voga , cauta pe net cum a fost in primii ani si fa o comparatie cum e acum , oricum nu ai sa realizezi decat daca ai fi fost prezent la toate editiile .
zNk in primu an s-a tinut in Vama Veche si sarea nisipul in sus pe plaja de la Neptun IAR ACUM in ultimul an dansam pe boxe sa simt vibratia ... iar de muzica ... nu a ramas decat drogurile ...sau etno cum le mai spune .. BALARII
Image

PreviousNext

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks