Hai s-o ardem trist !

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Hai s-o ardem trist !

Mesaj #1 » de zNk » 11 Ian 2012 17:45

Nik nu ma bag in ura voastra , pana la urma dar vreau sa intelegi ca nu voi apartine nici uneia dintre tabere in acest razboi. Fac parte dintr-o comnuitate si va respect. Voi sta cu voi pana cand voi considera ca nu se mai poate. Dupaia ne vom strange mainile, vom ramane care cum prieteni si ok.
Sper ca iti dai seama ca la un momentdat ma gandesc sa "canditez" pentru "marele titlu ravnit" acel admin care nu te ajuta cu nimica, ci te pune sa ai mai multe responsabilitati. Si atunci vine intrebarea mea. De ce nu as aduce oameni pe acest srv ?
Imi cunosc prietenii Nik si nu prea sunt publicari si care sunt nu prea o ard pe rtv-uri, sunt aia care te int "admin cv?", ptr ca sa recunoastem : cu totii ne-am smecherit !
Deci cam ce vreau sa spun este ca intru pe ce server doresc atata timp cat eu platesc netul, am dat banii pe steam si sunt curat.
A daca era o rivalitate intre comunitati/clauri/servere ok, dar ei saracii au un server amarat, 5 zile de la nastere, maxim 10 playeri au. Ce sa mai vb de comunitati. Clan varza, 1vs1 cu oricare din clanu ala nu-i las mai mult de 8 runde. Ce naibii ma Nik stam sa ne facem rivalitati cu toti virginii ?! Acuma ce facem ?! Vorbim despre ei ? Obositii aia ? Acorda atentie daca vrei si o sa se simta perfect !
Hai sa nu o mai ardem trist. Daca va paraseam, o faceam din prima zi. Ca sa va ironizeze Iron ma cheama non stop pe srv lui frate iar eu il refuz politicos.
Sunt tipul care ti-o spune in fata frate, nu ma dau dupa cires. Daca va fi ceva vreo regula sa nu jucam pe srv ala ok..dar nu prea vad dc..O sa se amuze baietii la greu.
Asculta-I si pe aia din jurul tau oricum.
STEAM_0:1:46461583
89.47.103.191
I-am rugat pe baieti sa nu se bage pentru mine intre noi doi, fara prin atatea voci si altele, spune aicea ce ai de gand.
Pentru ban, forum orice. Daca doua personae vor fi impotriva ramanerii mele in XB eu va jur ca sageata mouse-ului meu nu va mai selecta niciodata XB[RO} !
STEAM_0:1:46461583
89.47.103.191
Daca voi primi ban va rog frumos sa imi sterge-ti toate posturile.
Multumesc tuturor pentru cele aproape 2 luni pe srv, in specia...l, defapt o dau in triste, se stiu ei !
Cu acelas respect pe care l-am avut din prima zi,
Mihai
E de aur tacerea , deaia tac multi , mie nu-mi place auru' deaia nu ma plac multi...!

Re: Hai s-o ardem trist !

Mesaj #2 » de Bogdan » 11 Ian 2012 17:57

Domnule znk ne strangem mana aici...si nu numai cu tine se va intampla asta, crip, perfuzye si ceilalti care joaca pe serverul ala sunt out! Stiati cu totii ca nu vreau sa jucati acolo si ati facut-o, practic m-ati luat la misto...nu ati vrut sa intelegeti deci asta e...ghinionul!:) Bafta
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

Mesaj #3 » de Jagermeister » 11 Ian 2012 18:07

Pai este regula asta aici, la Citeste Inainte:

5) Nu intra pe alte servere decat pentru a face reclama la serverul nostru! Fidelitatea iti va fi rasplatita! -- nerespectarea acestei reguli poate duce la excluderea ta din XB[RO]!

Deci e o regula, nu este vrerea tovarasului NiK-olas :)

Mie imi pare rau ca ne parasesti ZnK, intotdeauna am crezut ca esti om de distractie si umor, de-aia o mai ardeam aiurea pe server si-ti mai ziceam Zeneca, pentru ca am vazut ca tii la gluma si nu esti un ofticat din ala de genu:

Pfoaaa vere pai pe mine ma cheama Grigore Ureche si tu mi-ai zis Grig Urecheatu haaaa tre sa ne taiem! Sambo gata!

Mesaj #4 » de Cristina » 11 Ian 2012 18:11

Deprimant... postul in sine ....si faptul ca am stat si l-am citit ca o nuvela telenovelistica cu tente romantice.
Cum spuneam intr-un alt post... Fernando o inseala pe Gabrielita cu...Robertoooo... OMG The Horror.

Nik dramatizeaza cam mult in ultima vreme. Tind sa cred ca facand tzuica aia de prune a inhalat prea mult.
zNk e nou si nu ne cunoaste.
Iron e singur si racoleaza jucatori.
Iseedeadpeople joaca farmville pe facebook.
Ostil e pacifist, incearca sa impace pe toata lumea.
Eseth e paranoic de la o vreme...
Deejay si Crazy Bob sunt dependenti de AOE.
yahel rade de astia 2 dependenti.
Andu se pregateste de inceperea scolii.
Gh30 se intoarce la netul prin porumbelul calator si e trist.
Alejandro e... mai rar.
WALID s-a ratacit in... maslin.
ike este administrator si nu va baga in sema.
Makota sta la statuie si asteapta sfarsitul lumii.
etc etc.

O adunatura de ciudati. O combinatie nu foarte reusita. Dar totusi o comunitate.
Cei care vor sa inteleaga ceea ce inseamna asta sunt bineveniti, cei care se cred nemuritori pot sa zburde din floare in floare linistiti.

Ceea ce nu s-a inteles pana acum si ceea ce Nik nu stie sa explice bine( el e asa mai salbatoc, mai din padure, el nu sta la discutii ci vine cu toporul si taie), este ca NOI, cei care am creat comunitatea asta, forumul , serverul, fizic si virtual, am depus si depunem in continuare un efort.
Tot ce am cerut in schimb a fost putin respect si putina apreciere pentru ceea ce facem.
Nimic mai mult.

De aici si pana la "am dreptul sa fac ce vreau" e drum lung.
Dar daca tu simti nevoia sa-ti iei jucariile si sa pleci ei bine nu te opreste nimeni. Dar in acelasi timp nici nu alunga nimeni. IRONic nu?

Mesaj #5 » de Bogdan » 11 Ian 2012 18:15

ai uitat ceva...cristina face clatite :)))

_______
Edited by Cristina.

Pai clatitele merg bine cu vinul rosu... :D

Edited by NiK
Si apoi mergi direct pe wc =))...o sa vedeti ca nu dramatizez...diseara o sa fie masacru, iar ceilalti admini daca au ceva impotriva sa le ridice banul, eu o sa ma ocup de tradatorii de neam si de patrie. ;)
Ultima oară modificat de Bogdan pe 11 Ian 2012 18:19, modificat de 2 ori în total.
Motiv: heheheeee
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

Mesaj #6 » de Jagermeister » 11 Ian 2012 18:45

Cristina scrie:
O adunatura de ciudati. O combinatie nu foarte reusita. Dar totusi o comunitate.

Unde-s multi puterea creste, dar adevarata Forta, Putere si Unitate este in diversitate, deci pot spune cu mana pe inima ca suntem o combinatie cat mai reusita :D

Mesaj #7 » de iseedead » 11 Ian 2012 18:51

eu credeam ca sunt singurul pe aici cu postari interminabile, vaiii ma doare creierul de la atata citit.parerea mea este sa nu ne pripim cu banurile, adica sa ne uitam la modul in care acceptam in comunitate membri, fara concursuri si fara juraminte fierbinti pe rosu; nu intelg nik de unde atata dezamagire, parca ai fi unu pe care il inseala femeia, eu cred ca ar trebui sa faci o retrospectiva, de unde am plecat, cum ne-am cunoscut, cati au venit si cati au plecat si cred ca daca unul din 20 ramane cu noi e bine, deoarece ala e valoros, ia vezi cazul alejandro, gheo, bob, pufik,etc etc etc, asa ca decat sa le dam ban, sa lasam timpul sa decida cine se indragosteste de noi si cine nu. Nu cred ca daca nu intervenim DRASTIC comunitatea noastra va decadea.

Mesaj #8 » de Cristina » 11 Ian 2012 18:59

Bogdan scrie:...o sa vedeti ca nu dramatizez...diseara o sa fie masacru, iar ceilalti admini daca au ceva impotriva sa le ridice banul, eu o sa ma ocup de tradatorii de neam si de patrie. ;)

Si uite cum dai tu cu bata in balta...din nou... 8-|

Jagermeister scrie:
Cristina scrie:O adunatura de ciudati. O combinatie nu foarte reusita. Dar totusi o comunitate.

Unde-s multi puterea creste, dar adevarata Forta, Putere si Unitate este in diversitate, deci pot spune cu mana pe inima ca suntem o combinatie cat mai reusita :D

Nu avem nevoie de telenovele, NOI SUNTEM o telenovela. Tineri si nelinistiti... foreveeeeeeeeeeeeeeeeeer :))

iseedead scrie:eu credeam ca sunt singurul pe aici cu postari interminabile...

Multi scriitori pe aici, nu?

iseedead scrie:...... decat sa le dam ban, sa lasam timpul sa decida cine se indragosteste de noi si cine nu. Nu cred ca daca nu intervenim DRASTIC comunitatea noastra va decadea.

PRO! :)

Mesaj #9 » de zNk » 11 Ian 2012 19:11

Jagermeister scrie:Nu intra pe alte servere decat pentru a face reclama la serverul nostru! Fidelitatea iti va fi rasplatita! -- nerespectarea acestei reguli poate duce la excluderea ta din XB[RO]!

Deci e o regula, nu este vrerea tovarasului NiK-olas :)

Mie imi pare rau ca ne parasesti ZnK, intotdeauna am crezut ca esti om de distractie si umor, de-aia o mai ardeam aiurea pe server si-ti mai ziceam Zeneca, pentru ca am vazut ca tii la gluma si nu esti un ofticat din ala de genu:

Pfoaaa vere pai pe mine ma cheama Grigore Ureche si tu mi-ai zis Grig Urecheatu haaaa tre sa ne taiem! Sambo gata!

Wow ?! Fratia inelului ! Voi sunteti strong ma, cum sa nu va lasati playerii sa joace si pe alte servere ? Dar sunt fel si fel de circumstante. Noi suntem aicea sa ne distram frate, o luati cam in serios si astia cu caterinca urasc asta. Pai daca playerul respectiv uraste mapa ?! gen la mn cbble
Daca playerul uraste sa joace cu mai putin de 8 playeri sau mai multi de 20 ?! gen eu
Daca daca daca. Multe si uitati ptr ce suntem aicea. Pentru a da din degete sa ne perfectionam pe o bucata de harta.
Dar sunt de acord cu voi intr-un moment. Odata ce esti intr-o comunitate 3/4 ( timp de jucat) il dedici acesteia. Voi nu vreti ca unii oameni sa va modeleze comunitatea ? Sa ascultati tot felul de pareri si va intrebati " ba poate ca asta o zice bine". Voi vreti sa fiti rigizi ? Sa va cunoaste-ti doar pe voi ? poetic vorbind !

Off: Grigore imi place cum ma descrii in Letopisetul Tarii Rom, foarte reusita opera,imi place ca ai pus in evidenta fenomenologia existentiala data de determinarea generala. Asta mi sa parut ceva exhaustiv. Scoti la iveala ideile predilecte cum ar fi contingenta, apuria moralitatii.. chintesenta eternului feminin. Mi sa parut o degringolada totala.

On :Nik nu stiam ca te enerv ca intram pe ATLS. Si acuma o sa-mi spui "cum sa nu stii ca "crip uite ce.."". Am inteles ca te-ai enervat pe CRIP ca a intrat in grupul lor nu pe srv !

SUNTETI TOTI DE NECLINTIT CA BUTE CAMPIONUL ! vers ce va aparea in noua melodie ! Salut varu Lucian ! Te astept in Pechea !
E de aur tacerea , deaia tac multi , mie nu-mi place auru' deaia nu ma plac multi...!

Mesaj #10 » de Cristina » 11 Ian 2012 19:26

N-am inteles nimic din acest ultim post. NIMIC.

Si brusc imi vin in minte toti cei care au venit si au plecat... si mai sunt unii ca RoadKill care veneau si plecau de 2 ori pe saptamana cu topicuri si discutii interminabile. Ma duc sa ma intorc, vin dar plec...

Apropo... deci pleci? :-?

Următorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks