Operele mele

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Favorite: iseedead

Re: Operele mele

Mesaj #11 » de zNk » 09 Ian 2012 16:37

Un nou codat infect pe XB. Si fara sunet, slow motion. V-am respectat ideile.
Daca doriti sa faceti si voi video-uri, aveti demo sau fraps-uri apelati la mn.
Se vede clar, cum sta cu tinta pe pereti in dreptul, playerului advers. Vizionare placuta !
Ptr claritate mai bune selectati 480 !
Ultima oară modificat de DeeJay pe 09 Ian 2012 16:39, modificat 1 dată în total.
Motiv: ai un buton youtube...foloseste-l..
E de aur tacerea , deaia tac multi , mie nu-mi place auru' deaia nu ma plac multi...!

Mesaj #12 » de puf1k » 09 Ian 2012 17:57

in al doilea filmulet se vede clar ca are omu wall...
DeeJay (referitor la Postul 3), da chiar ar fi minunat sa facem un astfel de arie...deci pro!!!
Imagine

Mesaj #13 » de Bogdan » 09 Ian 2012 18:30

hehe...tare znk...imi place ca te implici :)
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

Mesaj #14 » de iseedead » 09 Ian 2012 18:36

minutul 1.24 vezi exact cum merge ca bou cu luneta dupa adversar prin perete

Mesaj #15 » de MaNiAc » 14 Ian 2012 13:35

Sweetu' care ma facea pe mine codat la mix cu RzV ;) ....No comment.
More friends less stress.

Mesaj #16 » de zNk » 14 Ian 2012 18:58

Maniac Sweet e un copil de 15 ani, sta la 20de m. Ti-l dau cu mana stanga. Stiu tot despre el, mi-e oarecum prieten, dar..
E de aur tacerea , deaia tac multi , mie nu-mi place auru' deaia nu ma plac multi...!

Anterior

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks