Reclamatie de kko

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Re: Reclamatie de kko

Mesaj #21 » de iseedead » 18 Dec 2011 18:14

vaiii, ca la usa cortului.... imi place, ma tin viu conversatiile astea :D ; si lasand deoparte caterinca, decizia de excludere este perfect corecta!

Mesaj #22 » de newsee97 » 20 Dec 2011 10:19

Voi ziceati de mine ca imi arat adevarate fata , ati vazut invinuitoru a devenit vinovat .
Parca va intelegeati bine cu el .
Am si reclamatie ,pardon un topic in care e propusa banarea mea Propusa de Bunul nostru prieten Sharky
Eu sunt intradevar un pic suparacios si ofticos dar imi trece repede :D :D :D
Sarbatori fericite tuturor . Sa va aduca MOSU numai ce doriti :ymhug: :x :x :x :x

Mesaj #23 » de Cristina » 20 Dec 2011 12:25

Jackson scrie:Mdaa...aici de la invinuirea lui Iron am ajuns la banarea lui Sharky :D

Suntem precum o telenovela. 8-|

iseedead scrie:vaiii, ca la usa cortului.... imi place, ma tin viu conversatiile astea :D ;

Da, da, alaturi de oameni de genul asta nu mai avem nevoie de Bungee jumping . :))

newsee97 scrie:Eu sunt intradevar un pic suparacios si ofticos ...

Oh REALLY? Nici n-am observat. :-?

P.S. Aveti separat Topic pentru urari de sarbatori.

Mesaj #24 » de Jackson » 20 Dec 2011 18:42

Suntem precum o telenovela
-> :D
Eu as spune telenovela spaniola))
If Love is a Crime,than I am a Criminal

Mesaj #25 » de DeeJay » 20 Dec 2011 22:29

Gh30 (Post 16), niste padurari..ce sa le ceri..
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Anterior

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks