Bancuri

Zona cu filmulete, melodii, glume, chestii care te fac sa râzi

Moderator: DeeJay

Urmăritori: assassin

Re: 1 banc pe zi

Mesaj #131 » de Cristina » 12 Oct 2011 11:18

In apartamentul unei familii care in iarna asta a cerut decuplarea de la centrala care furniza energie termica, un reporter intreaba:
- Ce faceti daca va este frig?
- Ne strangem in jurul lumanarii.
- Dar daca este foarte frig?
- Ne apropiem si mai mult de ea.
- Dar daca este ger cu temperatura sub -20 C?
- In acest caz, aprindem lumanarea...

Mesaj #132 » de DeeJay » 13 Oct 2011 10:41

Reincarnare

Un cuplu a facut o întelegere pentru ca cine moare primul sa se întoarca si sa-l informeaze pe celalalt cum e viata de apoi. Cea
mai mare frica a lor a fost ca nu exista viata dupa moarte. Dupa o viata lunga împreuna, sotul a fost primul care a murit. Tinandu-se de cuvânt, el a facut primul contact:
- Marion ... Marion !
- Tu esti, Bob?
- Da, am venit înapoi, cum ti-am promis.
- E minunat. Cum iti place ?!
- Ei bine, ma trezesc dimineata, am sex la micul dejun si apoi ma opresc la terenul de golf si fac sex din nou, vine amiaza si apoi fac sex de cateva ori mai mult. Apoi am un pranz minunat cu multa verdeata. Mai zburd putin in jurul terenului de golf, apoi fac sex restul de dupa-amiaza. Dupa cina, sunt înapoi la terenul de golf si iar am mult sex, pâna noaptea târziu. Am nevoie de putin timp sa prind ceva somn si a doua zi e la fel.
- Oh, Bob, esti în Rai ! ?

- Nu... Sunt un iepure în Arizona ...
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Mesaj #133 » de ostil » 13 Oct 2011 12:20

Intr-o zi, vine leul cu un Porsche 911 rosu, superb,decapotabil, tocmai cumparat.
Opreste in fata magazinului din padure si incepe sa strige:
- Ba! care se atinge de masina mea, e MORT!
Dupa ce pleaca leul, apare si iepurasul, vede masina si o ia, face o tura, si se intoarce cu ea prafuita, busita etc.
Iese leul, vede masina si mort de suparare o ia pe vulpe si o descoase. Afla de la ea doar ca o luase cineva cu urechile lungi.
Dispare lupul, vine iepurasul la vulpe:
- Ce i-ai spus ? Ce i-ai spus ?
- Numic, nimic-doar ca era cineva cu urechile lungi...
Iepurasul, smecher, scuipa in maini, isi da urechile pe spate si spune:
- Ai incurcat'o magare !
Imagine

Mesaj #134 » de ostil » 14 Oct 2011 13:35

Papagalul si cu magarul, foarte buni prieteni ;papagalul cu limuzina, bani o gramada, se duce intr-o zi la vulpoaica shi ii spune: Fa, iti dau tot ce vrei numai sa te .. si eu o data" la care vulpoaica raspunde cu ignoranta :"NU!" Innebuneshte papagalul, vine a doua zi ,a treia zi ,tot nimic, suparat se duce la magar shi ii spune ca nu reuseste sa o ... si el pe vulpoaica .
Se enerveaza magarul si se duce la vulpoaica, bate cu pumnii in usa, rupe usa, se duce magarul si o ... pe vulpoaica.
Morala ? Daca nu merge cu papagalu, fii magar!!
Imagine

Mesaj #135 » de Jackson » 14 Oct 2011 18:18

Vine la magazin un individ:
-Dati-mi va rog o sticla de ce n-am fost si nici n-am sa fiu...
-Aaaa...Exclusiv?Secarica?
-Nu.
-GOSPODAR?
-O...exact!!!!
:D :D :D
If Love is a Crime,than I am a Criminal

Mesaj #136 » de ostil » 15 Oct 2011 12:25

Intr-o zi trecea iepurasul prin padure cu un televizor color in brate. Se intilneste cu lupul.
- Ia uite, smechere, zice lupul, un televizor color, de unde ai facut rost de el ?
- Pai sa vezi cum a fost, zice iepurasul. Mergeam eu asa prin padure si dau peste vulpe. Si ea spune ce mai faci iepurasule, ca nu te-am mai vazut de mult, ia hai pe la mine in vizita. M-am dus, vulpea a pus masa, am mincat, dupa aia vulpea s-a dezbracat, s-a intins pe patul cel mare si a zis gata iepurasule, acum poti sa-mi iei ce am eu mai scump pe lume. La care eu m-am uitat in jur si am luat televizorul.
Imagine

Mesaj #137 » de ostil » 17 Oct 2011 16:49

Doi texani discutau despre sex. Unul spune:
- Pozitia mea favorita este pozitia "Rodeo".
- N-am auzit in viata mea de pozitia asta, se mira celalalt.
- Fii atent aici, fiule. Cind fac dragoste cu nevasta-mea, in pozitia pe la spate, pindesc momentul cind e aproape sa atinga orgasmul si atunci ii soptesc la ureche ca asta e si pozitia preferata a sora-si. Apoi incerc sa ma mentin calare urmatoarele opt secunde.
Imagine

Mesaj #138 » de puf1k » 17 Oct 2011 21:16

ce face o vampiroaica singura in desert?
...asteapta sa-i vina ciclul

ghitza, c ai patzit la buza?? ai cazut??
ghitza:nu! am fost cu tata la pescuit! si mi sa asezat o viaspa p bot!
si tea intzepat?
nu! k a omorato tata q lopata

o vaca se intalneste pe camp cu un motan,
vaca catre motan :
-Atat de mic si ai mustati???
motanul catre vaca :
-Tu atat de mare si nu ai sutien ??:))
Imagine

Mesaj #139 » de Cristina » 18 Oct 2011 12:18

Un locotenent, după ce a băut aproape toată noaptea, n-a reuşit să se trezească dimineaţa. Sună telefonul. O voce plăcută de femeie:
- D-le locotenent, doriţi sex prin telefon?
- Bineînţeles!
- Va fac legătura cu comandantul unităţii. :ymdevil:

Mesaj #140 » de ostil » 21 Oct 2011 13:09

O batrinica reclama la politie un viol.
- si cum zici c-a fost, maica?
- Apoi, era noapte, intuneric, opreste o masina linga mine, coboara unul, ma izbeste pe capota si mi-a tras-o pe la spate.
- si, matusica, nu i-ai vazut fata?
- D-apai n-am apucat.
- Dar vreun semn particular, la vreo mina, ceva, un tatuaj?
- N-am vazut, maica, pe bezna aia.
- Masina ce culoare avea?
- Pai, ce sa zic, era inchisa, dar pe-ntuneric si fara ochelari...
- Dar numarul?
- Aaaa, numarul a fost bun, ce sa zic!
Imagine

AnteriorUrmătorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks