#14 » de andrej (!user banat!) » 03 Oct 2011 01:17
@puf1k: Nu a explodat tastatura ca e Razer Lycosa Mirror, si costa cam 100E (bani care in Moldova de exemplu se castiga in 3 luni) si nu o mai arde gen LIGA DREPTATII cu mine, profilul pe ESL l-am sters sa pot face altul. Da, iPLAY stiu ca am jucat codat contra lor, si totusi ma inteleg bine cu ei, si m-au chemat sa dau probe sa joc la ei. Spre deosebire de tine sau altii, eu nu m-am jucat cu cod ca sa ii bat pe iplay pentru ca nu am nevoie de cod sa bat iplay (si categoric nu am nevoie de cod sa ma joc pe un public), pot si fara, ci m-am jucat cu cod sa-mi bat JOC de ei, sa-i fac nervii terci lui VKL, dar de ce ma pun eu sa-ti explic chestii de genul acesta tie care n-ai sa joci la echipa top5 in viata ta, eu n-am jucat sub top5 niciodata, nu stau sa-ti explic tie de ce capra mananca varza. Cand jucam eu EPS la 1.6 pe ESL tui aveai Pentium I, si totusi tu te tragi cu mine de sireturi, si faci pe gigi-contra in ciuda faptului ca eu nici macar nu te-am bagat in seama. AI TU VREO DOVADA CONCLUDENTA CA AM JUCAT CODAT CONTRA TA? Sau pe serverele voastre? NU. ATUNCI INCETEAZA SI CAUTA IN CONTINUARE, vino cu gura pe forum cand ai dovada, nu asa pe stomacul gol. Pana una alta eu am jucat la echipe la care tu doar VISEZI sau le urmaresti pe STV cand au meci in caricatura aia de liga RCL.
PS: Iti dai seama ca scopul vietii mele e castig increderea, prietenia si aprecierea ta. Pe viitor sa stii ca nu-mi pasa parerea de ta vis-a-vis de mine, sa ai o parere e una, si sa faci rage si flame pe forum si ingame e alta. E parerea ta, dovedeste ca e corecta si nu una eronata, si te rog eu, incearca sa scrii mai lizibil ca nu-mi da nimeni salar sa fac eforturi sa inteleg ce vrei tu sa spui.
@DJ: si cine sau ce PRINDE codatii? Daca ma uit pe lista cu membrii clanului, singurul membru care are habar de ce inseamna joc in echipa e cerezeu, care are foarte multa experienta, restul nici nu am auzit de ei pana sa citesc lista. Aveti ceva anticheat? Lasa-ma sa ghicesc, aveti o comisie de jucatori vechi care decid X codat, Y curat, pai daca toti sunt de nivelul lui puf1k e clara treaba. Voi sunteti cei care i-ati dat ban lui bazi din MyrmidonI pe motiv de cod, asa ca te rog frumos sa ma ierti daca ma indoiesc pe buna dreptate de capacitatea voastra de a deosebi skill de hack la acest nivel. Sunt convins ca nu vor fi probleme, insa ma irita copii astia care cauta sa iasa in evidenta bagandu-se in seama si facand pe liderii de sindicat peste tot pe unde e loc. Eu am facut o cerere sa pot juca meciuri cu voi (mai exact cu cerezica in echipa) puteati da toti contra sau whatever si gata, nu inteleg de ce atata ostilitate fata de cineva NOU VENIT, cand acel NOU VENIT nu v-a facut nici un rau cu absolut nimic, ca am facut la altii e treaba mea, si poate aveam motivele mele, poate nu.
@Jackson: post-ul tau e pentru +1? Daca a spus el, de ce vii tu sa spui ca e foarte corect? Nu se incadreaza cumva post-ul tau la offtopic/monosilabice? Nu fac baietii din iPLAY atata gura care poate ca sunt indreptatiti, dar ghici ce? Se gasesc puf1k si Jackson, 2 publicari de care nu a auzit nimeni si probabil nu va auzi niciodata, care culmea, nici nu sunt romani. Au vazut ei un bustmovie facut in graba la 4 dimineata, in care sunt faze cu wall (dintre care 2-3 clare restul sunt de discutat), dar sunt si faze fara nici un fel de cheat, dupa ce au vazut ei bustmovie-ul s-au gandit sa dezgroape lucruri care s-au petrecut acum 10 luni, lucruri pe care cei care sunt in cauza (eu, iPLAY, MyrmidonI, myRevenge, etc. cu alte cuvinte SPUMA) le-au dat uitarii, sau au trecut peste.
Subiectul acesta nu e de actualitate, toti aia buni pe care voi ii banati si ii faceti codati stiu ca s-a intamplat o singura data, si ca in rest am jucat curat mereu, de aceea joaca mixuri impreuna cu mine, joaca cu mine in echipa, stam de vorba, radem, povestim, insa mereu trebuie sa fie 1-2-3-n insi care trebuie sa se atinga. Daca NOUA care suntem direct implicati nu ne pasa ca am jucat eu cu cod, ca a fost aia si aia, de ce veniti voi 2 care n-ati jucat la o echipa DECENTA macar niciodata sa va dati cu parerea de parca ati fi la GSP TV "pentru mine daca x a jucat cu cod ramane codat pe veci" asa si? Cine esti tu sa-i pese cuiva despre cum clasifici tu codatii? Ai castigat tu ceva notabil? Ai jucat la vreo echipa puternica? Nu, o arzi pe publice si pe forum. GG ca la asta va pricepeti, ca tot romanul. Doamne bine ca nu sunt roman.
Revenind la cerinta mea legata de demo, ia zi tu puf1k ce faze LITIGIOASE ai vazut tu in acel demo, te-ai uitat macar la el? Stii macar sa te uiti la un demo? (aici nu ma refer la playdemo nume, ci la cum sa te uiti la un demo sa vezi daca X e codat, NU cu drawothermodels, ci folosind radarul care la STV demo iti arata tot) Uita-te la demo pe cine vrei tu, pe mine, pe cerezeu, pe seringa, pe tata, pe mama si vino cu tick-ul si eu am sa-ti explic ce se intampla sa fie si pe intelesul tau, si al tuturor care aveti nelamuriri.