OffTopic

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Urmăritori: assassin, Cookie

Re: OffTopic

Mesaj #1241 » de Cristina » 28 Feb 2014 18:04

:D

Mesaj #1242 » de Eseth » 28 Feb 2014 21:19

Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Mesaj #1243 » de DevilCurse » 03 Mar 2014 06:37

Cristina scrie:http://www.youtube.com/watch?v=ucKeA_wKRjg

:D

Apropo de Moldoveni :D

Mesaj #1244 » de Cristina » 03 Mar 2014 11:58

Imagine

:|

Imagine

=))

Mesaj #1245 » de DevilCurse » 04 Mar 2014 17:19

Astazi harta de_abandonated (daca am scris corect). Adica acum vreo 10 minute, maxim 15.

Vreo 7 admini online, dupa ce s-a dat nominate + rtv si s-a ales harta respectiva, la 5 minute apare un vote cu intrebarea "schimbam harta?". Am zis in sinea mea ca asta e, un altul ciumeg care nu are el chef sa joace harta noua. Mai trist este ca a dat vreo 2 sau 3 cancelvote-uri dupa ce lumea a ales sa dea rtv si se votasera niste harti.

La intrebarea "Cine a dat cancelvote"...ciobanul tacea din gura.

Sunt si eu curios, cine a fost "domnul" care nu a avut curaj sa-si asume fapta? Nu de alta dar ca sa stiu si eu cu cine stau de vorba si cine are un astfel de caracter.

DeeJay sau Cristina, sunt si eu curios daca un admin procedeaza in felul asta, ce pateste ?

Mesaj #1246 » de Radu90 » 04 Mar 2014 17:26

DevilCurse (Re: Post 1245), eu nu am inteles care e problema aici, s-a ales dupa aia o mapa mai rea care a facut la plecarea jucatorilor de pe sv?

Mesaj #1247 » de DevilCurse » 04 Mar 2014 17:58

Nu man, se juca o harta. Dupa ce au fost intrebati jucatorii (de habar nu am cine) daca schimbam harta, au urmat 2 daca nu chiar 3 vote-uri pt urmatoarea harta. Dar ce crezi? Unul dintre adminii prezenti a ales, pt ca asa a vrut muschiii lui, sa dea de fiecare data cancelvote fara sa se consulte cu restul adminilor prezenti. Intreaba-l si pe Maverick, Sathane, tigaie cum ii ziceti voi jucatorului WILD...erau si ei prezenti

Pe mine ma intereseaza cine este atat de magar si ce sanctiuni va primi.

Mesaj #1248 » de Radu90 » 04 Mar 2014 18:15

DevilCurse (Re: Post 1247), cind s-a votat mapa de_abandonated si s-a inceput sa se joace eram si eu, dar aveam putine fps-uri pe ea si m-am pus spec, dar daca nu stii cine a facut asta si nu a recunoscut acel care a facut cea ce incerci sa spui, nu cred ca se v-a putea sa-l pedepseasca cineva...plus la asta si tu esti admin(helper) trebuia sa faci si tu ceva sau sa intrebi in chat-ul pt admini cine a facut, poate raspundea :) dar cind am intrat am vazut ca se juca de_bluecorridor si lume era...poate ca a facut mai bine ca a ajuns sa se joace de_bluecorridor pt ca noi ca admini trebuie sa avem grija de server si de jucatori ca ei sa nu plece pe alte sv pt ca se schimba o mapa care nu se joaca ;)

Mesaj #1249 » de DevilCurse » 04 Mar 2014 21:44

Man se poate verifica in LogInuri, eu am intrebat si s-a facut ca ploua. Toata lumea intreba, de la admini la jucatori si omu' bagase capu' in pamant...

Mi se pare de 2 lei atitudinea asta "barbateasca"

Mesaj #1250 » de DeeJay » 04 Mar 2014 22:13

DevilCurse (Re: Post 1245), de ce nu va uitati in consola?? acolo apare scrisa fiecare operatie facuta de un admin..
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

AnteriorUrmătorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks