Cerere UNBAN

Aici poti contesta deciziile adminilor si poti cere anularea pedepsei.
Regulament pentru Jucatori | Regulament pentru Admini

Moderators: DeeJay, Eseth

Cerere UNBAN

Post #1 » by zizi » 26 Dec 2013 03:37

1) Nick jucator : Www.
2) STEAM ID : STEAM_0:0:30081410
3) Disconnect: Wallhack.
Disconnect: Wallhack.

Connecting to 89.40.221.202:27215...
You have been banned from this server. ora 02;36 data 26.12.13

4) cum joaca cineva la sunet gata wall, va ofticati...

Re: Cerere UNBAN

Post #2 » by thony » 26 Dec 2013 05:40

tu te plictisesti rau de tot nu gluma =))
Image

Post #3 » by Dami_eLit » 26 Dec 2013 08:07

contra , pt cocalaru X( de Buftea

Post #4 » by pRaf ala micu » 26 Dec 2013 08:14

Eu sunt pro,pana nu vad demo

Post #5 » by iseedead » 26 Dec 2013 10:09

cod nu are, are doar o atitudine nasoala, asa ca va rog sa ii scoateti banul si in caz ca nu se linisteste datii silence.

Post #6 » by Bogdan » 26 Dec 2013 10:15

Are doar cod la creier...si se pare ca l.a uitat ca nu prea il duce bibilica.Zizi iti recomand sa mergi intr un magazin sa ti se dea codul PUK, ai tastat de prea multe ori codul pin si ti.a luat foc creierul :)).
Eu sunt pt ban in continuare deoarece a intrecut masura cu limbajul si schimbatul nick name.urilor :).

[ Post made via Android ]
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #7 » by Tig3rMan » 26 Dec 2013 11:12

Contra. A intrecut masura padurarilor cu limbajul lui vulgar de cocalar.
Image

Post #8 » by pRaf ala micu » 26 Dec 2013 12:04

Daca vreti sa pedepsiti pentru limbaj ar trebuii sa ii pedepsiti pe toti,datii silence si gata.Mie unu mi se pare exagerat sa primeasca ban in timp ce alti baistruci injura,li se atrage atentia,ei continua si nimic.Iar pentru nume,eu nu vad problema in schimbatul numelui atata timp cat nu jigneste pe nimeni cu acel nume.

Post #9 » by TRZ » 26 Dec 2013 13:13

PRO, pare curat.
Acum ramane partea cu comportamentul pe server. Nu implicati forumul in treaba asta.
Merita o sansa. Daca se comporta la fel, atunci isi merita soarta.

Specificatii tehnice pentru admini:
Author: TRZ
Elevi: Admini (in special dami, thony si altii de acelasi nivel)
Injura: Gag pe o durata de timp, inisista, Gag permanent.
Da flash intentionat echipei: Kick. Daca se repeta ban 30 de minute, sa se calmeze.
Nick vulgar: Avertisment, kick si daca insisita ban 30 de minute, sa se calmeze.
Haideti ma "adminilor", chiar asa, sa va invat eu sa adminati ?? TRZ ala prost ??
:ymapplause:

Din cate am citit mai sus, asta e romanul, sa moara capra vecinului. De unde atata rautate pe astia mici, sau nu o fi rautate si se numeste altfel, ceva cu p parca ? Ajutati-ma voi :-?

Cred ca daca-mi iau admin, evoluez intr-o saptamana la admin full, dar nu vreau, vreau sa-i las pe astia micii sa se inece in proprima "voma" :))
Last edited by TRZ on 26 Dec 2013 13:39, edited 1 time in total.
"Ne este nici un secret ca prostii reprezinta majoritatea populatiei lumii" by TRZ

Post #10 » by Maverick » 26 Dec 2013 13:37

Este demo mai ! Ostil a facut demo , plus de asta ne zicea noua ca joaca la sunet , ce sunet ma ca nici bine nu plecai din baza si te trezeai cu head , numa one hit head , eram 4 admini online si el zice ca nu avea wall , ne-am uitat pe rand pe el si se vedea cum ne urmarea prin cutii
Image

Sa mor pentru tara zimi de ce sa fac asta ?
Cand tara asta moare inaintea mea !

Next

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks