Numai eu sunt ala curios?

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Re: Numai eu sunt ala curios?

Mesaj #11 » de Bogdan » 11 Iul 2013 10:29

Doamne bah ce idei tampite aveti :)))...XB vine de la o stare de spirit, e o denumire aleasa la intamplare, dar care spune multe: voie buna, relaxare, prietenie, legaturi stranse sau controversate, orgoliu, amuzament, o altfel de comunitate fata de ce exista momentan pe "piata" care ne face sa fim unici :)
Asta inseamna padurea XB!

[ Post made via Android ]
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

Mesaj #12 » de kira (!user banat!) » 11 Iul 2013 11:27

Cristina scrie:Mi se par nu numai lipsite de inspiratie dar si lipsite de bun simt ideile voastre.
De ce? :)

Lipsite de bun simt?
Odata ce Deejay nu vrea sa ne spuna ce inseamna, suntem liberi sa gandim ce vrem :)
Si nu inseamna ca suntem nesimtiti... -.-"

Bogdan scrie:Doamne bah ce idei tampite aveti :)))...XB vine de la o stare de spirit, e o denumire aleasa la intamplare, dar care spune multe: voie buna, relaxare, prietenie, legaturi stranse sau controversate, orgoliu, amuzament, o altfel de comunitate fata de ce exista momentan pe "piata" care ne face sa fim unici :)
Asta inseamna padurea XB!

Inseamna ca nici tu nu stii de la ce vine XB :))
X vine de la 10... (ma refer la numarul roman)
B nu stiu de la ce vine, Deejay nu ne spune ... Deci XB = XBox :))) .... Asta pana aflam rezultatul dorit ^^
sunt un hermafrodit!

Mesaj #13 » de Bogdan » 11 Iul 2013 11:59

Kira eu ti.am zis de la ce vine XB...pe tigaie il inteleg ca nu a luat bacul si nu stie sa citeasca, dar tu cu bacul luat? :)) Ti.am spus ca e o denumire aleasa la intamplare de deejay...in timp ce juca css, lui tali i.au venit in minte 2 litere, si alea au fost X si B :))...ceea ce semnifica XB e scris mai sus, n-am chef sa ma repet doar pentru ca aveti monitorul intors invers :))

Imagine

Mesaj #14 » de kira (!user banat!) » 11 Iul 2013 12:00

Exact cum credeam :>
Tot n.ai inteles :))
nvm... ^^
sunt un hermafrodit!

Mesaj #15 » de Bogdan » 11 Iul 2013 12:02

Hermy,las.o asa ca te bate hi-q-ul :)))))

Imagine

Mesaj #16 » de DeeJay » 11 Iul 2013 12:03

xb = 10 boti

@eseth astept sa faci chestiile alea cu steam id

@ceilalti care ati intrebat.. :P

I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Mesaj #17 » de Cristina » 11 Iul 2013 12:25

kira scrie:
Cristina scrie:Mi se par nu numai lipsite de inspiratie dar si lipsite de bun simt ideile voastre.
De ce? :)

Lipsite de bun simt?
Odata ce Deejay nu vrea sa ne spuna ce inseamna, suntem liberi sa gandim ce vrem :)
Si nu inseamna ca suntem nesimtiti... -.-"

Cum sa nu? Il acuzati ca a plecat de la ideea de xbox. Sau ca vine de la xbou and other shitty names.
Hai sa fim seriosi. Va bateti joc de un nume pe care nu-l intelegeti. Ca la gradinita! Nice one guys! GG! :)

Mesaj #18 » de Eseth » 11 Iul 2013 12:28

DeeJay (Re: Post 16), Atata am vrut sa aud! (daca e adevarat) :D
In zilele apropiate o sa ma stradui sa modific pluginurile alea.
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Mesaj #19 » de kira (!user banat!) » 11 Iul 2013 14:04

Se poate Topic Closed... si btw Chriss

"Va bateti joc de un nume pe care nu-l intelegeti"!

1. Nu.l intelegem.
2. Nu stium ce inseamna. :)
3. Eu nu am zis XBou... Bogdan a zis :)

Anyway.. poate si tu stii si nu vrei sa ne zici ca inseamna.. dar deja nu ma mai intereseaza :)
O comunitate in care 80% din persoane nu stiu ce inseamna :D
Anyway... Puteti da topic closed ca oricum nu se spune nimic aici :P
sunt un hermafrodit!

Anterior

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks