Ma retrag ..

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Re: Ma retrag ..

Post #11 » by H3ADSHAP3R » 01 Jun 2013 12:52

mA fato,

dc sa primesti doar tu Vac Ban? pentru un nimic
juri pe viata ta ca nu ai jucat cu cod?

nu inteleg dc nu poti fii sincera.... asta e , ai folosit cod, si gata, dar sa minti aicea....

Post #12 » by DeeJay » 01 Jun 2013 12:54

Asa cum si tu tiai batut joc de jucatori asa si eu imi bat joc acu de tine. In viata conteaza sa fi corect si sa lasi ceva frumos in urma!

[ Post made via Android ]

I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Post #13 » by Tig3rMan » 01 Jun 2013 13:03

Hey gata!
Acum incepeti sa va certati pe acest topic :|.
@Tigaie eu am primit disable la al 3 lea cont care am avut eu din cauza ca nu aveam un retail box pt cs source, am cumparat de la jocuri-sms.net care sunt cei mai porci din lume.
Si nu stiu ce sa zic daca a folosit cod sau nu. Ieri am jucat cu ea CS:GO si nu am vazuto ceva suspect sau Aimboting.
Dar poti sa iti iei ban de la Report, poate cineva ti-a dat report pentru coduri sau dumnezeu stie.
Image

Post #14 » by Stefan » 01 Jun 2013 13:09

Tig3rMan (Re: Post 13), TigerMan are dreptate cu chiestia cu reportu' oricum multi au probleme cu steam si astea si poate ca a luat report de la mai multa lume si acuma ia dat ban, eu am auzit cum joaca ea si e varza, codu daca e il stim noi pentru ca noi am jucat cu ea si daca cineva a vazuto suspecta sa zica nu ce spune steam ca pana la urma e un program si poate sa aiba errori.
"He who strikes terror in others is himself continually in fear."-Claudius Claudianus

Post #15 » by DeeJay » 01 Jun 2013 13:18

Eu am vazuto Suspecta de la inceput pt ca juca mai bine ca cristina care are mii de ore

I spin this!

Post #16 » by Tig3rMan » 01 Jun 2013 13:27

DeeJay (Re: Post 15), Pai Deejay Larisa are 2 conturi de steam, Primu cont e cu Cs 1.6 si are 1.500 de ore care are si vechime 2 ani cont si al 2 lea cont e cu Black Ops 2 si CS:GO. Si ea a cumparat CS:GO nu demult. Si sa fim sincer cu cat joci CS 1.6 cu atata esti bun la Source si CS:GO.
Si deejay cand ai vazuto pe ea suspecta eu nu te-am mai vazut in CS;GO de foarte mult timp nici in steam, si mai e ceva de adaugat era o fata pe server Maya cum in dumnezeu daca tu zici ca Lari e suspecta iar cei din forum cand facura un topic Suspect Maya care ea imi parea mega suspecta.
Dar lasa trecut e trecut.
Image

Post #17 » by DeeJay » 01 Jun 2013 13:32

Tig3rMan (referitor la Postul 16), aia de la steam nus tampiti sa dea ban aiurea, asa as lua si eu si nik si mai toti.. deci faza cu a dat steam ban Aiurea nu tine!

I spin this!

Post #18 » by H3ADSHAP3R » 01 Jun 2013 13:35

Tig3rMan wrote:DeeJay (Re: Post 15), Pai Deejay Larisa are 2 conturi de steam, Primu cont e cu Cs 1.6 si are 1.500 de ore care are si vechime 2 ani cont si al 2 lea cont e cu Black Ops 2 si CS:GO. Si ea a cumparat CS:GO nu demult. Si sa fim sincer cu cat joci CS 1.6 cu atata esti bun la Source si CS:GO.
Si deejay cand ai vazuto pe ea suspecta eu nu te-am mai vazut in CS;GO de foarte mult timp nici in steam, si mai e ceva de adaugat era o fata pe server Maya cum in dumnezeu daca tu zici ca Lari e suspecta iar cei din forum cand facura un topic Suspect Maya care ea imi parea mega suspecta.
Dar lasa trecut e trecut.

COD BO2 a jucat cand era free weekend. mai uitat eu la achivements si numai atuncia a facut achivementuri.

Si 2, si eu am jucat mult 1.6, pe alt cont. am vazut prieteni buni, care jucau si la pgl si cand au incercat CSGO erau varza, cu cateva ore jucate nici nu ai cum sa fii bun.

E altfel jocul, recoilul ca la Source sau 1.6

Post #19 » by Tig3rMan » 01 Jun 2013 13:40

H3ADSHAP3R (Re: Post 18), Atunci cum in dumnezeu vad player care au 1.500 sau 2.000 de ora la cs 1.6 iar la CS:GO au 50 de ore si sunt atat de buni :| ?
Image

Post #20 » by H3ADSHAP3R » 01 Jun 2013 13:41

Tig3rMan wrote:H3ADSHAP3R (Re: Post 18), Atunci cum in dumnezeu vad player care au 1.500 sau 2.000 de ora la cs 1.6 iar la CS:GO au 50 de ore si sunt atat de buni :| ?

Pe cine vezi ca e asa de bun?

PreviousNext

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks