Ma retrag ..

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Ma retrag ..

Post #1 » by Larisa » 01 Jun 2013 09:09

Hei.. Ieri a fost o zii groaznica pentru mine. Cum spune si titlul topicului... ma retrag din comunitate. Mai are rost ? Nu prea cred. Sa va spun ce mi s-a intamplat cu account`ul de la steam.
Am fost banata pe CS:GO pentru ca am "folosit hackuri". Bun, sa spunem ca e asa, le-am trimis e-mail , la cei de la steam support, si ca sa vezi. Aceeasi poveste, ca si cu celalalt cont care a fost banat fara motiv ca acesta.
Tot ce am de spus ca cei de la Steam si cu banurile lor de ... sa nu spun, sunt niste prosti.

Sper sa tinem legatura. Daca vreti, desigur ;) Bafta :)
Image

Re: Ma retrag ..

Post #2 » by Artamess » 01 Jun 2013 09:23

"Am fost banata pe CS:GO pentru ca am "folosit hackuri".
"...care a fost banat fara motiv ca acesta."

Salut. Din alea 2 propozitii pe care tu le-ai scris reiese clar si inedit ca motivul e: folosirea codurilor.
Image

Post #3 » by Larisa » 01 Jun 2013 09:24

Da, cum spui tu , am folosit coduri, cum sa nu :ymapplause:
Image

Post #4 » by Psychopath » 01 Jun 2013 09:32

Salutare , nu ca-s io hater ,dar lasa-ma sa iti zic un lucru.
A mai fost cineva ,chiar de aici de pe XB , ce juca cu coduri la un moment dat.I-a mers bine vreo 2 saptamani ,dupa care s-a trezit intr-o dimineata cu contul pe butuci , si dupaia a recunoscut ca juca cu cheat-uri.Chestia ca Steam si Valve mai dau cate-un re-check la game fara sa ne apara noua in Steam , si isi da seama daca iti bagi degetele in folderul cu Steam mai mult decat trebuie.
Eu nu zic neaparat ca ai folosit coduri ,dar in ceva ti-ai bagat degetele.Ban nu iei degeaba :) Ar trebui sa ni se intample la mai multi chestia asta :)
Bafta in continuare.
Image

Post #5 » by WALID » 01 Jun 2013 09:38

Si io am folosit un hack pe un cont de steam dar aveam numai cs source si tot asa peste o saptamana nu mai puteam juca pe nici un server :))
dar bineinteles mi-am luat alt cont :)).Eu doar am vrut sa vad daca o sa i-au ban :D,asa ca nu stiu ce sa zic daca ai folosit coduri sau nu,darpoate ti-o fi dat disable la cont cum a patit Tigerman sa-l intrebi pe el :D.
Image
Be Proud of:
Who you are,
and everything
you've overcome.

Post #6 » by gigginseany » 01 Jun 2013 10:25

"Any third-party modification to a game designed to give one player an advantage over another is classified as a cheat or hack and will trigger a VAC ban. This includes modifications to a game's core executable files and dynamic link libraries." - Valve Anti-Cheat System (VAC)

lol cheetz ... eu sunt curios cat de praf trebuie sa fi la jocul asta ca sa consideri jucand cu asemena prostii. Nici o data nam inteles conceptul dar in fine. Sper ca nu o sa faci aceasi greseala the third time.

Pana atunci, ciao.
Image

Post #7 » by DeeJay » 01 Jun 2013 11:14

Si cand ma gandesc ca vroiam sa iti dau admin, duamne tampit mai sunt, noroc cu regulile..
Cum sa joci cu coduri?
Daca te mananca dute fetito si te scarpina.
Ca idee admin pe xb n-o sa ai!

[ Post made via Android ]
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Post #8 » by H3ADSHAP3R » 01 Jun 2013 11:25

te credem,

ai jucat fara cod, si ai fost banat in 2 saptamani. (cam atat dureaza un Vac ban daca ai cod)
am mai auzit de aceste lucruri... stai inca nu :))

foloseai cod din prima?
si mai faci si un topic ca tu nu ai folosit nimic

8-}

Post #9 » by Psychopath » 01 Jun 2013 11:27

Cred ca se lua dupa vorba ,faci pe prostul si o duci bine... :))
Image

Post #10 » by Larisa » 01 Jun 2013 12:50

What ? Acum iti bati joc de mine nu Deejay? =] Cand am scris sus, "am folosit hackuri", de ce nu ai citit ? Nu cred ca ai vazut " .Ma rog, puteam sa fiu sigura , ca asa se v-a intampla peste tot. Asta e viata ;]
Image

Next

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks