Trolling Successfull

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Trolling Successfull

Mesaj #1 » de ExtremeSwat » 07 Mar 2013 00:10

Am reusit sa fiu banat de un copil de 12 ani care are mai multe servere si sunt destul de populate de giboni...ehm admini
Partea interesanta este urmatoarea , motivul ban-ului
Imagine
Si mai interesanta este conversatia de pe server , inainte de a fii banat .
Imagine
De ce Trolling Successful? Copilul a facut rage , gg for me.
Imagine
Imagine

Re: Trolling Successfull

Mesaj #2 » de BlackGamer (!user banat!) » 08 Mar 2013 20:14

De unde are asta la 12 ani mai multe servere ?:))
Ce a evoluat generatia asta, eu la 12 ani nu stiam cum ma cheama ^^
In fine, cam asta se intampla mereu cand le cam sti sa joci, tre sa te obijuiesti cu romanii si cu gandirea lor defectuoasa.
Acum vad ca ai venit pe XB, vezi ca si aici sunt cativa comunisti, intreab-o pe Cristina, ti zice ea :))
TRZ it`s back !
In GIF-ul de mai jos, eu sunt cel din stanga, ala mai scelerat icon_bounce
Imagine

Mesaj #3 » de ExtremeSwat » 08 Mar 2013 22:34

I-am auzit vocea pe server urland la mine , avea o voce mai subtire decat a lu' Beaver , oricum nu conteaza asta.
Lasa ca fara "commies" nu mai este farmec , ar fii totul prea linistit
Imagine
Imagine

Mesaj #4 » de DeeJay » 08 Mar 2013 22:44

Wicked ala e fondatoru astracacat... un manelist..
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Mesaj #5 » de ExtremeSwat » 08 Mar 2013 22:59

Initial credeam ca e vre-un admin ceva , pana ce mi-a dat add un alt admin de pe grupu lor ca sa ma injure de morti ca de ce am indraznit sa ma iau de owner.
I was DAFUQ?! :))
Imagine
Imagine

Mesaj #6 » de Kookie » 09 Mar 2013 01:02

LooL...Deaia prefer XB deasupra oricarei alta comunitate...oameni cu simtu' umorului.
Nu tu certuri,nu tu injuraturi ,fara rusi,fara oameni care sufera cand ii omori din bulan...etc
Pot sa zic ca nik face o mare parte din comunitate,intotdeauna face o atmosfera buna pe server.
Tine-o tot asa :D

Mesaj #7 » de Bogdan » 09 Mar 2013 17:38

Ms kookie...si tu esti un tip foarte ok care stie sa se distreze si sa ajute mentinerea distractiei pe serverul de csgo.
XB tocmai prin asta se diferentiaza de celelalte servere...distractia!Stim sa facem atmosfera si asta ne face sa fim un server complet...sa nu uitam ca csgo este un JOC...iar cand te joci nu trebuie sa iti faci nervi, sa injuri, sa te arunci de pe bloc...ci trebuie sa te DISTREZI!...nu uitati ca toti puteti face parte din XB si ca ne.ati ajuta foarte mult prin popularea serverelor!
XB=DISTRACTIE, NEBUNIE, PRIETENIE, VOIE BUNA, PARTY!

[ Post made via Android ]
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks