Fanel

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Fanel

Post #1 » by ostil » 08 Jul 2011 14:27

este un pui de erete nu poate zbura il hranesc pana la maturitate si ii dau drumu.
pana atunci cred ca are sa imi cheltuie toti banii pentru ca intr'o singura zi a mancat 2 aripioare de pui.
deja la munca este mascota echipei .. l'am postat aici sa vedeti si voi...
Attachments
fanel.JPG
Last edited by DeeJay on 08 Jul 2011 18:09, edited 1 time in total.
Reason: DJ -- Ti-am mai sters din pasarele :)
Image

Re: Fanel

Post #2 » by Jackson » 08 Jul 2011 14:34

Bravo Ostile! :-BD
If Love is a Crime,than I am a Criminal

Post #3 » by DeeJay » 08 Jul 2011 15:36

ce naibii e aia erete? un fel de uliu? =)) cat de mare e?daca zici ca mananca asa de mult o sa ajunga cat tine si o sa te manance sau sa te sodomizeze =))
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Post #4 » by ostil » 08 Jul 2011 16:09

pasare răpitoare de zi, asemănătoare cu uliii, ciocul scurt si foarte încovoiat se hraneste cu porumbei soareci d'astea ...
dimensiunea la maturitate nu cred ca este mai mare decat o cioara ( acu ai sa vrei sa zic cat de mare este cioara ahaha )
isi fac cuib la inaltimi foarte mari si la mine la munca au o asemenea conditie pe macaraua de 1000 tf sau pe cele de 480 tf care au cam 100 metri inaltime iar cand puii ajung la varsta in care vor sa vada la ce le folosesc aripile incearca dar nu intotdeauna reusesc din prima sau nu sunt suficienti de maturi pentru asta (cazul lui fanutz )acum 2 ani am mai avut unu si dupa 2 luni l'am eliberat vreau sa spun ca 2 sau 3 zile survola zona unde l'am tinut apoi a disparut posibil ca asta sa'i fie pui
pe primu il numisem nepotu asta e fanel ...
Image

Post #5 » by ostil » 08 Jul 2011 16:19

asta e nepotu de acum 2 ani
Attachments
nepotu' 02.JPG
Image

Post #6 » by DeeJay » 08 Jul 2011 16:22

hmm..nu inteleg de ce incarci pozele de 2 ori? prima data am crezut ca am baut cam mult si ca vad dublu =))
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Post #7 » by Eseth » 08 Jul 2011 17:04

ft simpatic, e bine sa ai animale/pasari la munca ;)
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Post #8 » by ostil » 08 Jul 2011 17:56

sterge si u cate una din ele dac mai este posibil eu cre ca habar nu am cum am reusit sa le pun de doua ori .. pc'ul de la munca nu raspunde cum tre si am impresia ca nu a facut ce i'am dat sa faca si na mai dau o dat acu ce sa zic .. sunt vinovat
si nu este exclus sa fi baut ori u ori eu cam mult ...
Image

Post #9 » by Crazy_Bob » 08 Jul 2011 18:06

si cate pasari au fost pana acu?
Image
Image

Post #10 » by ostil » 08 Jul 2011 18:39

e clar Bob u ai baut mai mult ca noi
Image

Next

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks