Important

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Important

Mesaj #1 » de kata8886 » 20 Noi 2012 23:33

Am creat acest topic pt ai cere scuze cristinei din cauza faptului ca nu am continuat un mix . Vina a fost a fratelui meu de 15 ani pt ca iam spus clar [ joaca pentru mine in continuare la mix ] si el nu sa luat la cearta cu cristina si a scris numai porcarii . Scuze Promit ca nu se mai intampla
Cheloo

Unde sa ne mai ascundem cand fugim de noi?
In jur e pace, nu-mi place In suflet port un razboi
Sunt un salbatic intr-o lume civilizata cu forta
Si nu sunt genul sa va car torta
...

Re: Important

Mesaj #2 » de Bogdan » 20 Noi 2012 23:38

kata nu mi se pare ok ceea ce ai facut..daca iti iei un angajament trebuie sa te tii de cuvant...nu sa pleci la jumatatea mixului si mai ales sa il lasi pe fratele tau caruia i-ai spart buza sa intre si sa injure ca porcu. Oricum esti pe jumatate iertat pt ca ai avut curajul sa intrii si sa faci topic special pt a-i cere scuze Cristinei. Cealalta jumatate va veni daca vei fi activ pe forum si daca vei da dovada de seriozitate atat pe forum cat si pe serverele noastre.
Bafta
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

Mesaj #3 » de iseedead » 21 Noi 2012 08:35

ahahahh.... ia uite ca am dreptate, ma simt un fel de Nostradamus din Carpati, nici bine nu a intrat kata ca si a comis-o.

Demisionez

Mesaj #4 » de kata8886 » 21 Noi 2012 10:28

Am decis de a lua aceasta decizie din cauza faptului caci am facut ff multe greseli si nu vreau sa mai deranjez pe cineva .Adio am sa ma retrag pe pes2013 si cs go
Ultima oară modificat de kata8886 pe 21 Noi 2012 10:53, modificat 1 dată în total.
Cheloo

Unde sa ne mai ascundem cand fugim de noi?
In jur e pace, nu-mi place In suflet port un razboi
Sunt un salbatic intr-o lume civilizata cu forta
Si nu sunt genul sa va car torta
...

Mesaj #5 » de Cristina » 21 Noi 2012 10:31

kata8886 scrie:Am creat acest topic pentru a-i cere scuze Cristinei din cauza faptului (?!) ca nu am continuat un mix . Vina a fost a fratelui meu de 15 ani pentru ca i-am spus clar [ joaca pentru mine in continuare la mix ] si el nu s-a luat la cearta cu Cristina si a scris numai porcarii . Scuze Promit ca nu se mai intampla.

Daca tot iti ceri scuze macar te chinui putin si scrii corect. Ca, asa cand faci lucrurile DOAR ca ti-a spus Nik, se vede clar, bate la ochi...

No, bun.. Deci iti ceri scuze din cauza unui fapt IMAGINAR? Cum ca nu ai continuat mixul! Asta este din imaginatia ta, copile.
Problema este ca una din personalitatile tale multiple a facut "n+1" TK (Team Kill !!! ) la mix-ul ala, si TK voit, ca doar mi-ai dat ca scuza faptul ca ii omori pe aia ca injura. 8-|

Deci, explicatie...
1. lagul tau era cat casa, aia injurau, tu faceai TK ,aia injurau si mai tare. WTF?
2. jucai prost, aia injurau ,tu faceai TK , aia injurau si mai tare. WTF?
3. tu iesi in mijlocul jocului ,ca aia injura ca tu faci TK, nu le chemi nici om in schimb si brusc... nu esti tu la calculator...e altcineva... si aia injura, ghici cat de tare?

HAI MAI, Hai pe bune, nu gasesti si tu pe altcineva sa stresezi. Uite, de azi inainte joaca omule cu Nik, ca el te place.
Apropo, eu te-am vazut pe serverul de CS:Go de 2 ori. :-? Cam putin.

Mesaj #6 » de Bogdan » 21 Noi 2012 20:31

hahaha...l-a corectat ca la lucrare :)))))
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

Mesaj #7 » de DeeJay » 21 Noi 2012 23:40

pff iar o dam in telenovele pentru copii?

[ Post made via Android ]

Re: Demisionez

Mesaj #8 » de Cristina » 21 Noi 2012 23:51

Rog un expert sa-mi descifreze urmatoarele:

kata8886 scrie:Am decis de a lua aceasta decizie din cauza faptului caci am facut ff multe greseli si nu vreau sa mai deranjez pe cineva .Adio am sa ma retrag pe pes2013 si cs go

Mesaj #9 » de GoGe » 21 Noi 2012 23:53

Kata,alinarea ti-o gasesti pe "pes2013" si "cs go"?Ca nu prea intelegem,fii te rog mai explicit.

GoGe.
Imagine

"Folclorul e oxigen pentru un popor astmatic"-Bean MC (Subcarpati)

Mesaj #10 » de cerezeu » 22 Noi 2012 17:16

" Am luat decizia de a ma retrage deoarece am facut foarte multe greseli si nu vreau sa va mai deranjez . Adio ma retrag (din css cred:-?) si am sa ma joc PES2013 si CS:GO " tadaaaaaaaam=))))))

Următorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks