Moderator: DeeJay
#21 » de Alejandro » 11 Noi 2012 21:02
#22 » de melc » 11 Noi 2012 21:16

#23 » de SaDouS » 11 Noi 2012 22:59

#24 » de iseedead » 12 Noi 2012 08:02
#25 » de Feda1Kyn » 12 Noi 2012 08:19
. Vreau doar un singur lucru sa va spun sau 2 sau mai multe
.
glumesc... sunt biblii scrise SAU desenate in interiorul pesterilor cu anumite simboluri de catre triburile si civilizatiile "primitive" s.a.s.m.d.
, dar informatiile care le detin sunt de la oameni care imi sunt aproape si la bine si la rau si de la oameni destepti , fizicieni chiar si politicieni care cauta in continuare tot felul de raspunsuri legate de : credinta, fizica, chimie , matematica, stiinta, ETC.
.
#26 » de Tig3rMan » 12 Noi 2012 16:14
#27 » de Pikachu » 12 Noi 2012 17:16
#28 » de melc » 24 Noi 2012 20:57

#29 » de yahel » 25 Noi 2012 00:43
.Numai ca...vedeti voi... Credinta adevarata nu are nimic de-a face cu partea materiala,cu egoismul,lipsa de empatie..in primul rind trebuie sa ai ajuti pe cei de linga tine si in acest fel ,te ajuti pe tine .IPOCRIZIA este imensa in ziua de azi...
Ar fi mult de vorbit pe teama Credintei,dar cred ca asta e adevarul daca sintem sinceri cu NOI insine.
Cit despre tehnologie si magie..nu pot sa spun decit ca, daca am intilni o civilizatie cu 100000 de ani sau un milion de ani inaintea noastra,tehnologia lor ni s-ar parea magie curata,acum la ora actuala...si aia e tehnologie,a lor... nu ce avem noi acum;internet,smartphone,led-uri etc si etc..dar noi nu stim cum apare cancerul,nu avem medicament ptr el,nu am ajuns macar pina pe Marte cu echipaj uman,oameni care mor de foame pe pamant..la ora asta!? si ce este mai rau distrugem Pamintul,casa noastra..ma intreb oare,unde este tehnologia aia avansata a noastra???pentru ca nu mai avem mult si am pus-o original cu totii... Deci...foarte multe intrebari,2-3 raspunsuri,si nici o rezolvare... pentru ca ne apropiem cu totii spre un inevitabil sfirsit,care este f.aproape...unde e Credinta, transpusa in fapte...ptr ca faptele ne caracterizeaza si ne definesc ca indivizi,oameni...unde e tehnologia?,unde e magia?,unde e ,,eu sint propriul meu dumnezeu''?unde e Biblia?daca le-am fi avut pe toate astea,nu am mai fi fost in situatia actuala..pe marginea prapastiei si stam prinsi numai intr-o mina.Iata cum ar fi trebuit sa fie treaba si acum am fi fost cu totul in alta situatie 
#30 » de Feda1Kyn » 25 Noi 2012 09:22
Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!