500 de useri pe forum pana la sfarsitul anului?

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Se vor strange minim 500 de useri pe forum pana la sf anului?

Poll ended at 23 Sep 2012 21:39

DA
3
17%
NU
1
6%
Daca ne implicam sa aducem lumea in XB
11
61%
Nu ma intereseaza
1
6%
Pica forumu daca se strang :)
0
No votes
Chiar daca se vor strange Nik ii da pe toti afara :))
2
11%

Total votes : 18

500 de useri pe forum pana la sfarsitul anului?

Post #1 » by DeeJay » 03 Sep 2012 21:39

Obiectivul ar fi ca pana la sf anului 2012 sa ne strangem minim 500 de useri pe forum.
Ce parere aveti despre asta?
Va fi sau nu va fi atins?
Motivati votul va rog :)
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Re: 500 de useri pe forum pana la sfarsitul anului?

Post #2 » by Cristina » 03 Sep 2012 21:45

Asa singuri nu o sa vina... deci "Daca ne implicam sa aducem lumea in XB " . Partea proasta e ca nu putem selecta pe cine aducem si deci e posibil sa fie 500 de useri DEGEABA! :ymsigh:

Post #3 » by Dami_eLit » 03 Sep 2012 21:48

io sper , dar e cam greu ca nu se mai implica toata lumea ca la inceput . Fac tot posibilu sa gasesc lume

Post #4 » by puf1k » 04 Sep 2012 17:46

Daca ne vom implica cu totii poate vom strange.Dar nu cred ca asta e important e mai important sa adunam mai multa lume pe sv...
Image

Post #5 » by gargoyle » 04 Sep 2012 21:28

Nu stiu,bre cum faceti voi,dar eu cand intru pe server mai strang inca 10 pe putin! Buba cea mai mare e cu forumul,pt ca desi multi ar dori sa intre in XB,putini isi dau interesul pe un forum (aici ma refer la postari si la verificarea ultimelor noutati).Si interesul este scazut ori din cauza ca nu sunt familiarizati cu notiunea de forum,ori ca lenea e prea mare ca sa mai dea un "www" si aici inainte,in timp ce,sau dupa ce joaca CS pe XB! Cred ca sunt destul de realist cand spun asta! Eu unul voi mai aduce sigur inca 2-3 membri in luna septembrie.Hai curaj,caine fricos si sa ne punem pe treaba!!!
Image

Post #6 » by DeeJay » 02 Dec 2012 20:26

hai ca mai trebuie cativa ne implicam si noi mai mult? poate trecem de 500 :D hai sa va vad in actiune!
I spin this!

Post #7 » by DeeJay » 06 Dec 2012 00:12

501 :D so putem inchide!dar nu uitati si dati invite la prieteni si cunostinte sa fim cat mai multi =))
I spin this!

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks