O femeie avea un amant care o vizita cand sotul era plecat la serviciu.
Intr-una din zile fiul ei de 9 ani se ascunde in sifonierul din dormitor. Ea il primeste pe amant, sotul ei vine casa pe neasteptate, asa ca il ascunde pe amant tot in sifonier.
Baietelul spune:
- E intuneric aici.
Barbatul sopteste:
- Da, este.
Baiatul:
- Am o minge de baseball.
Barbatul:
- Foarte bine.
Baiatul:
- Vrei s-o cumperi?
Barbatul:
- Nu, multumesc.
Baiatul:
- Tata e afara.
Barbatul:
- OK, cat costa?
Baiatul:
- $250.
Peste o saptamana, cei doi nimeresc din nou impreuna in sifonier.
Baiatul:
- E intuneric aici.
Barbatul:
- Da, este.
Baiatul:
- Am o manusa de baseball.
Barbatul:
- Cat vrei pe ea?
Baiatul:
- $750.
Barbatul:
- Fie.
Dupa cateva zile, tatal ii spune baiatului:
- Ia-ti mingea si manusa si hai afara sa jucam baseball.
Baiatul:
- Nu pot. Le-am vandut.
Tatal:
- Si cu cat le-ai vandut?
Fiul:
- $1000.
Tatal spune:
- Nu e frumos sa-ti jefuiesti prietenii asa. Te duc la biserica, trebuie sa te spovedesti.
Se duc la biserica si tatal il pune pe baietel sa intre in confesional si inchide usa ..
Baiatul:
- E intuneric aici.
Preotul:
- Iar incepi?
----------------------------
Un pusti vine revoltat de la scoalã şi îi spune tatãlui sãu cã acolo îl pun sã învete numai inutilitãti.
Tatãl îl întreabã uimit:
- Cum adicã?
- Pãi la istorie ne pune sã memorãm niste ani: 1848/1877-1878/1907/1944/1989. Cicã sînt importanti!
- Altceva...
- Pãi la geografie tot asa trebuie sã retinem tot felul de denumiri, ca de exemplu: Carpatii Scurburii, Strîmtoarea Fosfor si Dardanele, de parcã mi-ar folosi la ceva chestiile astea ! Dacã mã întreabã careva, merg repede la un Internet Cafe, dau search pe Google si aflu... simplu, nu?
- Da, fiule, da' sã zicem cã iesi si tu cu o fatã, si cum vã tineti voi asa, de mînã, ea te întreabã ce înãltime are vîrful Chomolugma ?
- Nu-i problemã! Dau fuga la un Internet Cafe, cã-i deschis non-stop, dau search pe Google, aflu si mã întorc sã-i spun...
- Da, da' pînã te întorci tu sã-i spui cã are 8848m s-ar putea sã o gãseşti ocupatã !
- Cu cine?
- Pãi, tot cu un prost aşa ca tine, da' care are laptop !