Rezolvare :D

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Rezolvare :D

Mesaj #1 » de melc » 08 Iul 2012 10:54

Rezolvarea problemei cu harta de_dust2 ar fi sa se scoata comanda Nominate..fiind scoasa aceasta comanda cand jucatori vor sa schimbe harta si dau rtv sa apara la vot vre 5-6 harti random..asa sar juca app toate hartile de pe servar :D

Sper ca acest topic sa fie tratat cum se cuvine fiind creeat in categoria Dicutii libere / aberati ;))

Peace xD
Imagine

Re: Rezolvare :D

Mesaj #2 » de Jackson » 08 Iul 2012 12:54

Cred ca nu e bine,deoarece atunci cind pe server nu-s acei jucatori carora nu le place de_dust2,ceilalti ce trebuie sa faca?Daca se voteaza aceasta harta de majoritatea asta inseamna ca lor le place si serverul va fi cu playeri!
If Love is a Crime,than I am a Criminal

Mesaj #3 » de Eseth » 08 Iul 2012 14:56

Crezi ca schimbarea hartii este influentata doar de nominate si rtv? Harta se poate schimba direct de admin, indiferent daca s-a mai jucat sa nu, direct, fara nici un vot. Deci, nu cred ca e o solutie buna. O solutie buna ar fi scoaterea comenzii extend, dar din cate vad, deja nu mai merge la unii si nu eu am scos-o, dupa cum ma acuza nik.
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Mesaj #4 » de gargoyle » 08 Iul 2012 15:25

Nu merge nici cu acele harti random pt ca se poate ca pe server sa fie doar 4-5 jucatori,iar hartile date la vot sa fie mari,de minim 10 jucatori.
Imagine

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks