Programe pentru filmat

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Programe pentru filmat

Mesaj #1 » de Stefan » 03 Iul 2012 14:16

Salutare padurari :)

Am si eu nevoie pentru un mic ajutor.
Vreau sa filmez in jocuri iar din programele care le am unu imi face lag rau pentru ca asa e programu si la alti le face, iar celalant imi filmeaza corect dar cand ma uit cum a iesit videoul merge cu frame pe unele jocuri si doar am placa buna pentru TF2
Vreau si eu daca cineva stie niste programe dar sa NU fie: Fraps , bandicam sau camtasia ca si cu aia se poate filma adica camtasia.

Cineva stie alte programe ?? Mar ajuta enorm :D :)

Cu fraps nu se sincronizeaza sunetele si vocea cu videoul

Am cautat programe dar totusi vreau sa stiu parerile voastre sau daca stiti alte programe
"He who strikes terror in others is himself continually in fear."-Claudius Claudianus

Re: Programe pentru filmat

Mesaj #2 » de Gh30 » 03 Iul 2012 15:00

HyperCam
E free si e foarte bun.

Download
Point and shoot!

>> Webforest Wallpaper << >> XB[RO] <<

Mesaj #3 » de Stefan » 03 Iul 2012 16:18

Gh30 (referitor la Postul 2), Ie bun dar numa ca eu ii dau drumu la record in joc ma scoate ca si cum e alt+tab dupa intru in joc si filmeaza desktopu nu inauntru in joc
"He who strikes terror in others is himself continually in fear."-Claudius Claudianus

Mesaj #4 » de Gh30 » 03 Iul 2012 18:30

Mda...nu stiam. L-am probat si eu acum si asa e. :) Nu l-am mai incercat pana acum in jocuri si de-aia nu stiam. :-?
Point and shoot!

>> Webforest Wallpaper << >> XB[RO] <<

Mesaj #5 » de Cristina » 03 Iul 2012 18:40

Pana acum tot ce am instalat si testat a dat eroare. Am ramas numai cu FRAPS-ul. :ymsigh:
Dar vezi ca Fraps-ul ala trebuie si el setat bine, nu il lasi asa default si gata.
Si daca nu ai un Calculator bun nici sa nu te gandesti la sincronizare, in plus este recomandat ca folderul unde salveaza fraps-ul sa fie pe o alta partitie tocmai pentru ca hdd-ul sa faca fata la toate procesele...

Mesaj #6 » de Stefan » 03 Iul 2012 20:44

Cristina (referitor la Postul 5), Pai folderul este pe o alta partitie iar in unele jocuri merge perfect si in altele sacadeaza cand ma uit la video si nu se sincronizeaza deloc .
Chiar nu mai stiu cu ce sa filmez :ymsigh:

Mesaj #7 » de Cristina » 03 Iul 2012 22:01

Stefan scrie:Cristina (referitor la Postul 5), Pai folderul este pe o alta partitie iar in unele jocuri merge perfect si in altele sacadeaza cand ma uit la video si nu se sincronizeaza deloc .
Chiar nu mai stiu cu ce sa filmez :ymsigh:

Cu telefonul mobil? ... :D

Mesaj #8 » de Stefan » 03 Iul 2012 22:03

Cristina (referitor la Postul 7), Da, cu rabla mea fara camera :)) Eu nu dau bani pe telefoane ''de ultima generatie'' [-(

Mesaj #9 » de Stefan » 04 Iul 2012 01:34

Cineva mai stie ceva programe ? Am incercat eu unele dar sunt de CACAO

Mesaj #10 » de puf1k » 05 Iul 2012 16:56

CamStudio

download
Imagine

Următorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks