Intrebare intrebatoare

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Intrebare intrebatoare

Post #1 » by Dami_eLit » 06 Jun 2012 23:28

Isee mai este moderator sau carei treaba ca vad ca clan tag nu poarta dar apare administrator pe servar
:( nu inteleg dece ?

exact acum nu mai este . Dunnezeu e mare lol
Cristina tiam mai zis u daca nu mai intri . Inseamna ca nu te mai intereseaza . Atunci nici pe mine

Re: Intrebare intrebatoare

Post #2 » by Gh30 » 07 Jun 2012 00:30

DaMi_eLIt, scuza-ma ca-ti zic, dar am dificultati sa inteleg ce vrei tu de fapt sa zici.

Intai zici ca e...

DaMi_eLIt wrote:Isee mai este moderator sau carei treaba ca vad ca clan tag nu poarta dar apare administrator pe servar

Si apoi zici ca nu mai e...

DaMi_eLIt wrote:exact acum nu mai este

DaMi_eLIt wrote:Cristina tiam mai zis u daca nu mai intri . Inseamna ca nu te mai intereseaza . Atunci nici pe mine

Doar prin faptul ca ai admin pe server ar trebui sa te intereseze de comunitate si de server. Daca (virgula) crezi ca nu mai faci fata, sau te doare in cot ar trebui sa renunti. Iar legat de Cristina, daca nu mai intra pe server asta nu inseamna ca nu o intereseaza de comunitate. Daca ai sti tu cat de mult munceste ca sa fie ordine aici pe forum cred ca ti-ai schimba parerea.
Point and shoot!

>> Webforest Wallpaper << >> XB[RO] <<

Post #3 » by iseedead » 07 Jun 2012 08:12

nu sunt nici moderator, nici administrator iar daca apar pe undeva asa, e o eroare, sunt un simplu jucator pe server si de aia am ce clan tag vreau.

Post #4 » by Cristina » 07 Jun 2012 12:47

DaMi_eLIt wrote:Isee mai este moderator sau care-i treaba ca vad ca clan tag nu poarta dar apare administrator pe server .
:( nu inteleg de ce ?

exact acum nu mai este . Dumnezeu e mare lol.
Cristina ti-am mai zis u daca nu mai intri . Inseamna ca nu te mai intereseaza . Atunci nici pe mine

Wait what?
Moderator ...pe forum?
Sau Admin ...pe server?
Ca sunt doua lucruri diferite.

Oricum ca idee , iseedead face parte din 'grupul' membrilor fondatori.

Ceea ce nu inteleg eu este legatura dintre clan tag-ul lui isee si activitatea mea pe server. Inca nu ai inteles ca eu nu mai intru pe server tocmai ca cei care au o problema cu prezenta mea sa se poata juca in voie, dupa bunul plac? :)

Post #5 » by Bogdan » 07 Jun 2012 16:56

Eu cred ca elitush a drinkuit ceva cu fuego si d-aia a avut dubii ca fratele i see inca mai e administrator :))...oricum si daca ar fi fost nu vad ce problema era, pana la urma eu cu i see si cu deejay am dat nastere comunitatii xb :)
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #6 » by Dami_eLit » 07 Jun 2012 18:45

doar am intrebat =((

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks