Protest anti de_dust2

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Re: Protest anti de_dust2

Post #11 » by melc » 01 Jun 2012 10:43

Eu unul nu am nimic cu d2 e o mapa clasica si foarte calumae ;)) excesiv as zice ca se joaca 2000...
Image

Post #12 » by Cristina » 01 Jun 2012 10:57

Sunteti tare amuzanti.

1. Se joaca d2 excesiv , SEARA. Ca doar seara e lume!

2. Eseth, spui ca nu ai admin (momentan) dar nici cand aveai admin nu ai avut tupeul sa schimbi direct harta, indiferent de ceea ce spune Deejay.

3. Eu am schimbat harta de cateva ori, fara vot, fara sa intreb pe nimeni nimic. Am zis GATA m-am plictisit, innebunesc si am schimbat. Din 21 am ramas 19, au iesit Bob si Deejay s-au dus la AOEO.

4. Voi astia care laudati d2, o sa deveniti niste roboti, voi de fapt nu mai jucati CSS voi jucati d2, voi de fapt ati uitat ce e aia distractie si ce e ala JOC. Pacat!

5. CUM o sa invatati o harta noua si cum o sa ajungeti sa va placa o harta noua daca voi nici nu vreti sa incercati. "vaiii nu stiu harta astaaaa, ies, intru mai tarziu!" 8-|

Post #13 » by Eseth » 01 Jun 2012 14:23

Cristina wrote:nici cand aveai admin nu ai avut tupeul sa schimbi direct harta
Nu-s obisnuit sa schimb direct harta ca dupa aia sa-mi reproseze cineva, mai bine ies de pe server si ii las pe restu sa joace dust2 macar si pana dimineata.
Cristina wrote:CUM o sa invatati o harta noua si cum o sa ajungeti sa va placa o harta noua daca voi nici nu vreti sa incercati. "vaiii nu stiu harta astaaaa, ies, intru mai tarziu!"
Exact!
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Post #14 » by Alejandro » 01 Jun 2012 21:18

Si mie imi pare prea in exces, ok se joaca dust2, se joaca multa lume ... dar mi se pare prea mult extend-ul de nshpe' mii de minute. Ar fi bine sa se lase sa mearga votul de la sfarsit de harta ... daca oile vor dust2 atunci dust2 sa fie .. dar sa se poata alege, si eu incep sa simt ca nu mai suport dust2 ... si sa luam in considerare si ca nu mai intru asa des.
Nothing is true, everything is permited!
Image Image

Post #15 » by gargoyle » 02 Jun 2012 14:11

E relativa treaba cu harta asta.Si cam majoritatea doreste sa se joace mult,deci nu putem face altceva decat sa gasim o harta noua care sa placa tuturor.
Image

Post #16 » by Eseth » 02 Jun 2012 14:23

gargoyle wrote:sa gasim o harta noua care sa placa tuturor
gargoyle wrote:nu putem
deoarece nimeni nici nu vrea sa incerce nimic nou. Cum am mai zis, cand intra o harta noua, striga toti ca nu stiu ce harta e asta, joaca o runda - doua, maxim 3 si schimba inapoi in dust2.

Spre exemplu, ultimele 2 harti care le-am adaugat pe server, de cate ori s-au jucat? S-a jucat o data (timp de tocmai 5-7 minute) si atunci ca eram eu pe server si le-am sugerat-o. cs_desperados in 3 zile nu s-a jucat o singura data, de fy_abbotabad si alte harti care stau prafuite prin lista in genere tac..

Post #17 » by melc » 02 Jun 2012 16:57

O solutie al acestui "protest" ar fi sa se scoata comanda rtv...asa admini fiind obligati sa nominalizeze harti...si asa sa aiba grija ca o harta care a fost jucata sa nu se mai joace asa curand..sunt multe harti frumoase pe servar si e pacat ca nu sunt jucate toate ;)
Image

Post #18 » by Eseth » 02 Jun 2012 18:16

melc wrote:admini fiind obligati sa nominalizeze harti
anume majoritatea adminilor si dau, in cel mai bun caz, nominate la dust2, iar in cel mai rau caz baga direct la vot sau schimba. Comenzile nominate si rtv trebuie lasate pentru ca nu uitati ca nu joaca doar admini pe server ci si jucatori simpli care fara admini in cazul cand se scoate nominate si rtv, o sa fie nevoiti sa joace doar o singura harta fara posibilitatea s-o schimbe. Din potriva, trebuie oferite jucatorilor simpli cat mai multe comenzi ca sa poata singuri sa rezolve tot ce e de rezolvat pe server si fara admini, gen votemute, votekick, voteban etc.

Post #19 » by Ghinion » 03 Jun 2012 16:59

DA nu se poate seta cumva sa nu mai poti nominaliza o harta decat daca s-au jucat 3 alte harti sau 2 ?

Post #20 » by Eseth » 03 Jun 2012 17:51

Ghinion wrote:DA nu se poate seta cumva sa nu mai poti nominaliza o harta decat daca s-au jucat 3 alte harti sau 2 ?
Asa e setat la moment.

PreviousNext

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks