Gargoyle-Demo (cum imi merge CSS-ul pe XB)

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Gargoyle-Demo (cum imi merge CSS-ul pe XB)

Mesaj #1 » de gargoyle » 11 Mai 2012 21:52

Cam asa merge intotdeauna...rareori prind zile cand frameaza mai putin :(
Fişiere ataşate
4gargoyle.dem
(2.74 MiB) Descărcat de 129 ori
Imagine

Re: Gargoyle-Demo (cum imi merge CSS-ul pe XB)

Mesaj #2 » de iseedead » 12 Mai 2012 07:50

e de la tine ....hahahahhahaa, asa o sa iti spun, deoarece asa mi se spune si mie, oricum aseara cand la unii mergea ca un cur mie incredibil mi-a mers super bine, explicatie logica nu am, insa clar e o problema undeva

Mesaj #3 » de DeeJay » 12 Mai 2012 08:22

iseedead (referitor la Postul 2), la cine mergea ca un cur ma?!

nimeni nu se vaita doar la gargo merge urat dar are placa video integrata..

daca mergea urat serveru nu crezi ca nu mai intra lumea?

singurele probleme le au cei cu pcuri vechi!
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Mesaj #4 » de iseedead » 12 Mai 2012 10:34

da da...curios e ca jaful meu de o mie de ani merge brici pe toate serverele, si uneori merge bine si pe xb(e zi de sarbatoare)

Mesaj #5 » de Cristina » 12 Mai 2012 10:43

gargoyle (referitor la Postul 1), data viitoare cand faci demo sa-i dai un net_graph 3 in consola. :)

Mesaj #6 » de Papadie » 12 Mai 2012 14:28

De la server nu are cum sa fie , mie imi merge bine doar ca joc pe laptop normal fac 200+fps dar dupa incepe sa se incalzeasca si mai sacadeaza ca nu am coler ,oricum gargoyle daca zici ca ai pc mai chinuit asa incearca cu linia asta " -console -w 640 -h 480 -refresh 60 -dxlevel 60 -nocrashdialog -dev " la proprietati unde bagi consola sper sa fie de ajutor si unde este scris 640 si 480 poti schimba tu rezolutia jocului
Imagine

Mesaj #7 » de Eseth » 12 Mai 2012 14:32

Papadie scrie:-dxlevel 60
nu mai este sustinut acest regim, se poate seta de la 80 in sus :)
Papadie scrie:-w 640 -h 480
la aceasta rezolutie, daca are ecran 16:9 sau 16:10, va vedea imaginea latita.. mai bine ar fi 720x480 sau 800x480
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Mesaj #8 » de Papadie » 12 Mai 2012 20:29

80 sa fie atunci.. :D pai am specizat ca rezolutia o poate schimba el dupa monitor si placul lui.
Imagine

Mesaj #9 » de Eseth » 12 Mai 2012 20:46

Papadie (referitor la Postul 8), la unele placi video in control panel se poate configura imaginea sa-si pastreze aspect ratio indiferent de rezolutie (sa fie cu dungi negre sus sau jos)
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Mesaj #10 » de gargoyle » 12 Mai 2012 22:02

Cristina,stiu la ce te referi.Dar loss si choke sunt 0 (zero) in permanenta!
Imagine

Următorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks