Ce reprezinta numele nostru

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Re: Ce reprezinta numele nostru

Mesaj #11 » de Cristina » 03 Mar 2012 18:30

Copy/paste din certificatul de nastere. :ymsigh:

Mesaj #12 » de Dami_eLit » 03 Mar 2012 20:14

porecla mea este dami si ma jucam la sniper elit , mam gandit sa fac o combinatie cu jocu si a esit DaMi_eLiT ura :ymparty:

Mesaj #13 » de puf1k » 03 Mar 2012 20:16

De ce sunt (pufik/puf.)?....cind eram eu mic eram plinut...si mama imi spunea pufik...ceva pufos..nustiu de ce a ales sami spuie asa ...si de atunci toti ma stiu de pufik...rar cind au sami spuie cineva pe nume )))
Imagine

Mesaj #14 » de Eseth » 03 Mar 2012 20:20

puf1k (referitor la Postul 14), :) heh, nice

numele meu vine de la o combinatie de la electronic (pentru ca sunt pasionat de tehnica si componentele electronice) si Seth, zeul malefic si stapanul desertului in mitologia egipteana. Fiind si detinator al unui telefon sony ericsson, intr-o zi cautam niste teme si aplicatii pentru telefon si am dat de un site, eseth.net :D
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Mesaj #15 » de bja » 04 Mar 2012 12:09

Acum vreo 6-7 ani jucam Comand and Conquer la sala de jocuri cu niste prieteni iar cand lansam in joc bombele nucleare spre alte baze strigam toti bjaaaaaaaaaaaaaa ......

Mesaj #16 » de gargoyle » 09 Mar 2012 16:41

Gargoyle-in romana Gargui,este ornament arhitectural,de regula prezent pe bisericile contruite in stilul gotic,un animal fantastic inaripat,demonic,asemenea dragonilor,folosit pentru alungarea spiritelor rele si protectia constructiei.
Desigur,eu pot alunga jucatorii codati de pe server,deci exista o asemanare intre mine si un gargui,insa pot spune cu mana sub barbie ca arat putin mai bine decat un gargui :-?
Imagine

Mesaj #17 » de melc » 09 Mar 2012 19:10

melc..poi porecla asta mia ramas de cand eram mic..cand mergeam la furat de cirese corcodele caise etc..mai iesea cate o baba sau un mos dupa noi si pe mn ma prindea mereu...k ma miscam k un melc :)
Imagine

Mesaj #18 » de daaniielll » 02 Apr 2012 21:32

numele meu a fost creat cu name generator:))

Mesaj #19 » de assassin » 20 Apr 2012 14:00

Numele meu, assassin, vine nu de la sensul actual al cuvantului, ci de la Ordinul Hashshashini fondat in secolul al XI-lea in care liderul lor a cucerit fortareata Alamut(a se vedea in filmul Prince of Persia o descriere a lor). Se spune ca numele lor provine de la hasis,drog folosit in ceremonii si meditatie. Asasinii nu se temeau de nimic si dupa ce-si asasinau tinta nu conta daca vor fi prinsi si ucisi sau daca vor scapa. Mureau pentru lider si pentru crezul lor.
De aici si stilul meu de joc. Rush, kill, death.
Imagine Imagine
Nihil est verum, omnia licet. -The Order of the Assassins- 1094

Anterior

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks