Nik nu ma bag in ura voastra , pana la urma dar vreau sa intelegi ca nu voi apartine nici uneia dintre tabere in acest razboi. Fac parte dintr-o comnuitate si va respect. Voi sta cu voi pana cand voi considera ca nu se mai poate. Dupaia ne vom strange mainile, vom ramane care cum prieteni si ok.
Sper ca iti dai seama ca la un momentdat ma gandesc sa "canditez" pentru "marele titlu ravnit" acel admin care nu te ajuta cu nimica, ci te pune sa ai mai multe responsabilitati. Si atunci vine intrebarea mea. De ce nu as aduce oameni pe acest srv ?
Imi cunosc prietenii Nik si nu prea sunt publicari si care sunt nu prea o ard pe rtv-uri, sunt aia care te int "admin cv?", ptr ca sa recunoastem : cu totii ne-am smecherit !
Deci cam ce vreau sa spun este ca intru pe ce server doresc atata timp cat eu platesc netul, am dat banii pe steam si sunt curat.
A daca era o rivalitate intre comunitati/clauri/servere ok, dar ei saracii au un server amarat, 5 zile de la nastere, maxim 10 playeri au. Ce sa mai vb de comunitati. Clan varza, 1vs1 cu oricare din clanu ala nu-i las mai mult de 8 runde. Ce naibii ma Nik stam sa ne facem rivalitati cu toti virginii ?! Acuma ce facem ?! Vorbim despre ei ? Obositii aia ? Acorda atentie daca vrei si o sa se simta perfect !
Hai sa nu o mai ardem trist. Daca va paraseam, o faceam din prima zi. Ca sa va ironizeze Iron ma cheama non stop pe srv lui frate iar eu il refuz politicos.
Sunt tipul care ti-o spune in fata frate, nu ma dau dupa cires. Daca va fi ceva vreo regula sa nu jucam pe srv ala ok..dar nu prea vad dc..O sa se amuze baietii la greu.
Asculta-I si pe aia din jurul tau oricum.
STEAM_0:1:46461583
89.47.103.191
I-am rugat pe baieti sa nu se bage pentru mine intre noi doi, fara prin atatea voci si altele, spune aicea ce ai de gand.
Pentru ban, forum orice. Daca doua personae vor fi impotriva ramanerii mele in XB eu va jur ca sageata mouse-ului meu nu va mai selecta niciodata XB[RO} !
STEAM_0:1:46461583
89.47.103.191
Daca voi primi ban va rog frumos sa imi sterge-ti toate posturile.
Multumesc tuturor pentru cele aproape 2 luni pe srv, in specia...l, defapt o dau in triste, se stiu ei !
Cu acelas respect pe care l-am avut din prima zi,
Mihai