#281 » by Gh30 » 07 Feb 2012 22:37
#282 » by Cristina » 07 Feb 2012 23:41
ostil wrote:pai daca va plac ... va ma dau de butonat .. o zi intraga am butonat la ele ..
- Moscow-State-University
- Mono-Lake-California-USA
- Goosenecks-Utah-USA
- Bukhara
- Kuala-Lumpur-Malaysia
- Ay-Petri
- UAE-Dubai-Islands-Virtual-Tour
- Bangkok
- Miami
- Las-Vegas-USA
- Maldives-at-Night
- Angel
- Horseshoe-Bend-Arizona-USA
- Victoria-Falls-Zambia-Zimbabwe
- Cape-Good-Hope-RSA
- Around-Kremlin
- San-Francisco-Golden-Gate-USA
- Nepal-Airlines
- Sankt-Moritz-Switzerland
#283 » by Gh30 » 08 Feb 2012 00:36
#287 » by Gh30 » 08 Feb 2012 18:36
Eseth wrote:znk: Daca tu te iei in gura cu un cacat cu ochi ca mine, inseamna ca esti sub pamant exact cum esti si la cs. Mediocru la sc ins nota 7, tu esti sub pamant din nou. Mi-am propus sa numai jignesc persoanele mai in varsta. I see eu zic sa-ti vezi de familie. Eu mai am de trait in timp ce tu ? Cat mai ai ?
#288 » by Eseth » 08 Feb 2012 19:41
same question...Gh30 wrote:Ce naiba se intampla pe aici in ultima vreme ? Prea multe telenovele, suparari, certuri, dramatizari, retrageri...
#289 » by Cristina » 08 Feb 2012 19:51
Eseth wrote:znk: Daca tu te iei in gura cu un cacat cu ochi ca mine, inseamna ca esti sub pamant exact cum esti si la cs. Mediocru la sc ins nota 7, tu esti sub pamant din nou. Mi-am propus sa numai jignesc persoanele mai in varsta. I see eu zic sa-ti vezi de familie. Eu mai am de trait in timp ce tu ? Cat mai ai ?
Gh30 wrote:Am un mesaj pentru znk...de ce stimti nevoia sa te certi pe forum, sa vada toata lumea? Daca nu ti-a convenit ceva la ce a zis i see, sau daca te-a jignit, puteai sa ii reprosezi ceva in privat, pe steam sau mesaj privat pe forum. Mie mi se pare ca tie iti place sa te iei in gura cu lumea doar daca mai is si alti martori ca sa vada cat de mare si tare esti.
Nu-mi place atitudinea ta, ai un aer de superioritate. M-am abtinut sa-ti dau pro sau contra pentru cerere pentru ca nu am jucat cu tine in echipa la mix, iar pe server nu am bagat de seama jocul tau, dar, chiar daca nu mai conteaza, nu sunt de acord intrarea ta in pro team. Nu cred ca avem nevoie de jucatori cu o atitudine ca a ta.
Gh30 wrote:------------------------
Si asa o intrebare, fara sa aiba legatura cu znk. Ce naiba se intampla pe aici in ultima vreme ? Prea multe telenovele, suparari, certuri, dramatizari, retrageri...
Eseth wrote:same question...Gh30 wrote:Ce naiba se intampla pe aici in ultima vreme ? Prea multe telenovele, suparari, certuri, dramatizari, retrageri...
The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!