Reclamatie de kko

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Re: Reclamatie Iron:)

Post #11 » by ostil » 14 Dec 2011 17:33

este clar ca intr'o comunitate nu pot fi toti la fel , unii sunt mai calmi si au momentele lor de explozie, altii mai energici si isi expun in permanenta atitudinea ''ostila'' , dar eu consider ca daca exista un echilibru si mentinem comunitatea pe linia de plutire vom supravietui si ceea ce nu ne ucide ne intareste.
concluzia ar fi sa fim mai buni unii cu altii iar intalnirile conflictuale sa le evitam,tocmai pentru ca se presupune ca ne distram cu acest joc in vederea relaxarii si eliminarii stresului.
Image

Post #12 » by Bogdan » 14 Dec 2011 17:38

off topic: Sharky & Iron...terminati cu prostiile...va trimit pe amandoi in padure...xb inseamna prietenie, distractie, voie buna...nu "paraceli" si tot felul de idiotenii de copii de tzatza. X(
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #13 » by Cristina » 14 Dec 2011 19:55

Hai sa inchidem topicul asta. M-am convins.

1. Cel care face reclamatia are un limbaj mult prea colorat pentru a putea lua in considerare acest topic si ceea ce ar trebuii sa semnifice el.

Si 2. pe Iron deja il stiu ca fiind putin sarit de pe axa calmului si normalului.

ostile, tu visezi la un viitor mai bun, optimistule.

Bogdane, XB-ul ii depaseste putin din punct de vedere al definitiei tale.

GATA, hai, THE END.

Image

Post #14 » by Cristina » 18 Dec 2011 00:43

Hai sa redeschidem subiectul asta cu ceva FRESH:
pff.jpg
pff.jpg (284.15 KiB) Viewed 129 times

:ymsmug:

P.S. Subiect mutat la Aberatii. Sa poata lumea discuta liber.

Re: Reclamatie de kko

Post #15 » by DeeJay » 18 Dec 2011 00:51

sharky e un ratat banat permanent si pe forum si pe server!punct!
Attachments
ratat.png
ratat.png (34.08 KiB) Viewed 183 times
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Post #16 » by Gh30 » 18 Dec 2011 01:42

Hmm...interesting. :-? Asa dintr-o data l-a apucat si pe asta?
Point and shoot!

>> Webforest Wallpaper << >> XB[RO] <<

Post #17 » by Bogdan » 18 Dec 2011 13:10

pffff....se pare ca din ce in ce mai multa lume are probleme cu bibilica :-S...bye bye conserva de rechin expirat :-Q
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #18 » by ostil » 18 Dec 2011 13:59

pentru faptul ca facem tot posibilul sa atragem in permanenta noi recruti in comunitate se intampla si balarii de genu asta , asta este un motiv in plus sa fim rezervati in a le acorda increderea si respectul cuvenit pana la momentul adevarului , clar in opinia mea timpul le rezolva pe toate si indiferent de cat de mult joaca teatru cate unii la un moment dat isi arata adevarata fata. consider ca ati procedat corect cu banul , intentionez sa il sterg si de la prieteni ....
poate ar trebui sa ne gandim la o metoda in care sa stabilim un rank la nivel de coechipieri de comunitate la care sa se tina cont de atitudinea fiecaruia de'a lungu timpului..
Image

Post #19 » by Cristina » 18 Dec 2011 14:40

Gh30 wrote:Hmm...interesting. :-? Asa dintr-o data l-a apucat si pe asta?

Sincer, nu a fost asa "dintr-o data".
Limbajul lui a fost colorat de la inceput, i s-a atras atentia de foarte multe ori ca glumele lui sunt de prost gust si ca merge prea departe ...

Faza de aseara a fost simpla. A folosit cuvantul "Prost"(la adresa unui admin , aka Nik) de prea multe ori, pe mine m-a deranjat treaba asta, si i-am dat MUTE pe server.
De aici SCANTEIA. De aici tot balamucul.
De la un simplu MUTE. 8-|

Bogdan wrote:pffff....se pare ca din ce in ce mai multa lume are probleme cu bibilica :-S...

Corect, si chiar bine spus. Din ce in ce mai multi o iau pe carari dubioase...

ostil wrote:pentru faptul ca facem tot posibilul sa atragem in permanenta noi recruti in comunitate se intampla si balarii de genu asta , asta este un motiv in plus sa fim rezervati in a le acorda increderea si respectul cuvenit pana la momentul adevarului , clar in opinia mea timpul le rezolva pe toate si indiferent de cat de mult joaca teatru cate unii la un moment dat isi arata adevarata fata. consider ca ati procedat corect cu banul , intentionez sa il sterg si de la prieteni ....
poate ar trebui sa ne gandim la o metoda in care sa stabilim un rank la nivel de coechipieri de comunitate la care sa se tina cont de atitudinea fiecaruia de'a lungu timpului..

Cam greu. Sunt multi care isi joaca bine rolul. SI sunt altii care pur si simplu se plictisesc de noi.
Putini sunt cei care au plecat fara scandal.
NU prea avem cum sa-i triem.

Apropo, mi-a soptit un XB-ist cum ca si tie ti-a aruncat cuvinte grele ,Sharky, dar tu nu ai zis nimic... [-( Tu chiar ii ierti asa pe toti?

Post #20 » by Jackson » 18 Dec 2011 16:45

Mdaa...aici de la invinuirea lui Iron am ajuns la banarea lui Sharky :D Nesimtitul,am fost buni cu dinsu,dar acum se infoaie)
If Love is a Crime,than I am a Criminal

PreviousNext

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks