Gh30 scrie:Hmm...interesting.

Asa dintr-o data l-a apucat si pe asta?
Sincer, nu a fost asa "dintr-o data".
Limbajul lui a fost colorat de la inceput, i s-a atras atentia de foarte multe ori ca glumele lui sunt de prost gust si ca merge prea departe ...
Faza de aseara a fost simpla. A folosit cuvantul "Prost"(la adresa unui admin , aka Nik) de prea multe ori, pe mine m-a deranjat treaba asta, si i-am dat MUTE pe server.
De aici SCANTEIA. De aici tot balamucul.
De la un simplu MUTE.
Bogdan scrie:pffff....se pare ca din ce in ce mai multa lume are probleme cu bibilica

...
Corect, si chiar bine spus. Din ce in ce mai multi o iau pe carari dubioase...
ostil scrie:pentru faptul ca facem tot posibilul sa atragem in permanenta noi recruti in comunitate se intampla si balarii de genu asta , asta este un motiv in plus sa fim rezervati in a le acorda increderea si respectul cuvenit pana la momentul adevarului , clar in opinia mea timpul le rezolva pe toate si indiferent de cat de mult joaca teatru cate unii la un moment dat isi arata adevarata fata. consider ca ati procedat corect cu banul , intentionez sa il sterg si de la prieteni ....
poate ar trebui sa ne gandim la o metoda in care sa stabilim un rank la nivel de coechipieri de comunitate la care sa se tina cont de atitudinea fiecaruia de'a lungu timpului..
Cam greu. Sunt multi care isi joaca bine rolul. SI sunt altii care pur si simplu se plictisesc de noi.
Putini sunt cei care au plecat fara scandal.
NU prea avem cum sa-i triem.
Apropo, mi-a soptit un XB-ist cum ca si tie ti-a aruncat cuvinte grele ,Sharky, dar tu nu ai zis nimic...

Tu chiar ii ierti asa pe toti?