LALALA

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Re: LALALA

Post #11 » by DeeJay » 02 Oct 2011 19:57

andrej, daca esti prins cu coduri la noi in comunitate o sa ai ban permanent, cred ca sti si tu lucrul asta..asa ca joaca bine si clean si nu vor fi probleme.
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Post #12 » by puf1k » 02 Oct 2011 20:50

nu a explodat tastatura de la atitat scris??? lol frate ... demo este in topicul antrenament... !!! va credeti super staruri pe esl ?? muhahaha...iPLAY stiu ca ati jucat cu cod impotriva lor ???
apropo de ce tiai facut delete la profilul de pe esl ?

P.S. pe viitor sa stii,ca p/u mine cine a jucat cu cod vreodata ramina codat pe viata.p/u ca incercind odata veii incerca mereu...poti sati cumperi macar si x22 si x999999999999...poti sa modifici setarile sa nu te prinda nimeni...nu mam nascut azi si nici ieri asa ca voi fi cu ochii in 10 pe tine si restu...
Image

Post #13 » by Jackson » 02 Oct 2011 22:07

P.S. pe viitor sa stii,ca p/u mine cine a jucat cu cod vreodata ramina codat pe viata.p/u ca incercind odata veii incerca mereu...
Foarte corect spus!
If Love is a Crime,than I am a Criminal

Post #14 » by andrej (!user banat!) » 03 Oct 2011 01:17

@puf1k: Nu a explodat tastatura ca e Razer Lycosa Mirror, si costa cam 100E (bani care in Moldova de exemplu se castiga in 3 luni) si nu o mai arde gen LIGA DREPTATII cu mine, profilul pe ESL l-am sters sa pot face altul. Da, iPLAY stiu ca am jucat codat contra lor, si totusi ma inteleg bine cu ei, si m-au chemat sa dau probe sa joc la ei. Spre deosebire de tine sau altii, eu nu m-am jucat cu cod ca sa ii bat pe iplay pentru ca nu am nevoie de cod sa bat iplay (si categoric nu am nevoie de cod sa ma joc pe un public), pot si fara, ci m-am jucat cu cod sa-mi bat JOC de ei, sa-i fac nervii terci lui VKL, dar de ce ma pun eu sa-ti explic chestii de genul acesta tie care n-ai sa joci la echipa top5 in viata ta, eu n-am jucat sub top5 niciodata, nu stau sa-ti explic tie de ce capra mananca varza. Cand jucam eu EPS la 1.6 pe ESL tui aveai Pentium I, si totusi tu te tragi cu mine de sireturi, si faci pe gigi-contra in ciuda faptului ca eu nici macar nu te-am bagat in seama. AI TU VREO DOVADA CONCLUDENTA CA AM JUCAT CODAT CONTRA TA? Sau pe serverele voastre? NU. ATUNCI INCETEAZA SI CAUTA IN CONTINUARE, vino cu gura pe forum cand ai dovada, nu asa pe stomacul gol. Pana una alta eu am jucat la echipe la care tu doar VISEZI sau le urmaresti pe STV cand au meci in caricatura aia de liga RCL.

PS: Iti dai seama ca scopul vietii mele e castig increderea, prietenia si aprecierea ta. Pe viitor sa stii ca nu-mi pasa parerea de ta vis-a-vis de mine, sa ai o parere e una, si sa faci rage si flame pe forum si ingame e alta. E parerea ta, dovedeste ca e corecta si nu una eronata, si te rog eu, incearca sa scrii mai lizibil ca nu-mi da nimeni salar sa fac eforturi sa inteleg ce vrei tu sa spui.

@DJ: si cine sau ce PRINDE codatii? Daca ma uit pe lista cu membrii clanului, singurul membru care are habar de ce inseamna joc in echipa e cerezeu, care are foarte multa experienta, restul nici nu am auzit de ei pana sa citesc lista. Aveti ceva anticheat? Lasa-ma sa ghicesc, aveti o comisie de jucatori vechi care decid X codat, Y curat, pai daca toti sunt de nivelul lui puf1k e clara treaba. Voi sunteti cei care i-ati dat ban lui bazi din MyrmidonI pe motiv de cod, asa ca te rog frumos sa ma ierti daca ma indoiesc pe buna dreptate de capacitatea voastra de a deosebi skill de hack la acest nivel. Sunt convins ca nu vor fi probleme, insa ma irita copii astia care cauta sa iasa in evidenta bagandu-se in seama si facand pe liderii de sindicat peste tot pe unde e loc. Eu am facut o cerere sa pot juca meciuri cu voi (mai exact cu cerezica in echipa) puteati da toti contra sau whatever si gata, nu inteleg de ce atata ostilitate fata de cineva NOU VENIT, cand acel NOU VENIT nu v-a facut nici un rau cu absolut nimic, ca am facut la altii e treaba mea, si poate aveam motivele mele, poate nu.

@Jackson: post-ul tau e pentru +1? Daca a spus el, de ce vii tu sa spui ca e foarte corect? Nu se incadreaza cumva post-ul tau la offtopic/monosilabice? Nu fac baietii din iPLAY atata gura care poate ca sunt indreptatiti, dar ghici ce? Se gasesc puf1k si Jackson, 2 publicari de care nu a auzit nimeni si probabil nu va auzi niciodata, care culmea, nici nu sunt romani. Au vazut ei un bustmovie facut in graba la 4 dimineata, in care sunt faze cu wall (dintre care 2-3 clare restul sunt de discutat), dar sunt si faze fara nici un fel de cheat, dupa ce au vazut ei bustmovie-ul s-au gandit sa dezgroape lucruri care s-au petrecut acum 10 luni, lucruri pe care cei care sunt in cauza (eu, iPLAY, MyrmidonI, myRevenge, etc. cu alte cuvinte SPUMA) le-au dat uitarii, sau au trecut peste.

Subiectul acesta nu e de actualitate, toti aia buni pe care voi ii banati si ii faceti codati stiu ca s-a intamplat o singura data, si ca in rest am jucat curat mereu, de aceea joaca mixuri impreuna cu mine, joaca cu mine in echipa, stam de vorba, radem, povestim, insa mereu trebuie sa fie 1-2-3-n insi care trebuie sa se atinga. Daca NOUA care suntem direct implicati nu ne pasa ca am jucat eu cu cod, ca a fost aia si aia, de ce veniti voi 2 care n-ati jucat la o echipa DECENTA macar niciodata sa va dati cu parerea de parca ati fi la GSP TV "pentru mine daca x a jucat cu cod ramane codat pe veci" asa si? Cine esti tu sa-i pese cuiva despre cum clasifici tu codatii? Ai castigat tu ceva notabil? Ai jucat la vreo echipa puternica? Nu, o arzi pe publice si pe forum. GG ca la asta va pricepeti, ca tot romanul. Doamne bine ca nu sunt roman.

Revenind la cerinta mea legata de demo, ia zi tu puf1k ce faze LITIGIOASE ai vazut tu in acel demo, te-ai uitat macar la el? Stii macar sa te uiti la un demo? (aici nu ma refer la playdemo nume, ci la cum sa te uiti la un demo sa vezi daca X e codat, NU cu drawothermodels, ci folosind radarul care la STV demo iti arata tot) Uita-te la demo pe cine vrei tu, pe mine, pe cerezeu, pe seringa, pe tata, pe mama si vino cu tick-ul si eu am sa-ti explic ce se intampla sa fie si pe intelesul tau, si al tuturor care aveti nelamuriri.

Post #15 » by Alejandro » 03 Oct 2011 01:48

Doamne bai baiatule. Am inteles .. esti foarte bun ... esti cunoscut in lumea ta de esl sau ce alte dracovenii or mai fi pe acolo ... dar gata ... vad ca tu faci mai mult "rage" asa cum ii spui tu decat cei pe care ii acuzi si toate astea pentru ce ? Pentru a incerca sa te explici cum si de ce esti mai bun ? cum ca ai tastatura de 100 de euro si ca tu esti din romania si pufik e din moldova ? Ideea a fost simpla inca de la inceput ... indiferent cat de bun esti si cate explicatii dai ai ramas marcat ca un "fost" codat .. e ceva simplu gen vac ... Am inteles ... nu cunosti pe nimeni dintre noi ... si ce daca ? Noi nu cautam sa ne mandrim cu "staruri" noi ne JUCAM doar pentru distractie si ne suparam atunci cand cineva vine si ne strica distractia cu coduri ... Am inteles ... noi nu avem experienta ta in cs si nici nu avem skill-ul necesar pentru a urmari un demo sa depistam codatul .... ok .. asta nu inseamna ca dam ban chiar asa aiurea, iar lui bazi i-a fost scos banul iar unii din noi petrec chiar si ore intregi uitandu-se dupa codati si daca nu gasim nimic CONCRET atunci asta e .. e mai bun ... da-i pace. Si daca tu consideri ceva josnic sa joci pe publice "ca tot romanul" atunci ce cauti aici ? Noi ne descurcam foarte bine cu atat .. ne place si nu aspiram la "echipe puternice" Si daca tie chiar nu iti pasa despre ce zice un terchea-berchea (si apropo vezi ca nu toti sunt copii) intr-ale css-ului despre tine ... atunci ce e cu romanul asta pe care il scrii aici ? Bun .. deci in final concluzia este asta: te rog sa intelegi care a fost acea idee simpla de baza de la care nu stiu de ce ai tot dezvoltat atata si anume ca esti "marcat" ca un fost codat si atat ... din partea mea poti sa joci oricand vrei la noi pe server sau la meciurile noastre ... daca tie iti face placere cu atat mai bine .. cum am mai spus .. jucam de placere. Si nu am nevoie sa imi raspunzi la niciuna din intrebarile care se regasesc in ceea ce am scris eu mai sus ... acestea iti sunt adresate doar pentru a reflecta putin la tine ... si poate vei mai cobori putin cu picioarele pe pamant de acolo de sus unde esti tu in lumea css-ului. Acestea fiind spuse ... sper ca vom termina cu aceasta disputa si vom reveni inapoi la distractia noastra :)
Nothing is true, everything is permited!
Image Image

Post #16 » by Cristina » 03 Oct 2011 09:39

andrej wrote:bla bla bla

Pana la urma ti-ai creat un cont pe forumul XB ca sa am eu ce tampenii sa citesc in fiecare zi?
Inca nu stii care e diferenta intre un clan si o comunitate??
Vrei sa te faci flamer principal?
Sau crezi ca am o rabdare de fier si nu o sa incep sa dau war/ban pe forum?

Te rog frumos sa incetezi cu textele pline de superioritate.
In plus Nu avem nevoie de oameni care se cred extraterestrii.

E simplu, sau te adaptezi su migrezi.

--------------

De asemenea rog si ceilalti forumisti sa se calmeze.
NU MA INTERESEAZA speculatiile. Nu vreau sa va aud ca jucati css sau adminati dupa idei preconcepute. Imi aduceti aminte de bunica.

AH, sunteti niste naspa.

Post #17 » by Jackson » 03 Oct 2011 13:39

Hai bre joaca sa te vad pe viitor ce fel de om esti,daca te tii asa "important"...joaca...
If Love is a Crime,than I am a Criminal

Post #18 » by puf1k » 03 Oct 2011 15:18

bahh andrej hai las-o balta... cu 100E tastiera.. si ca la moldova se citiga in 3 luni....ce vrei sa spui daca RO e in Eruopa pai gata sunteti miliardari ???..loooooooooolll..gata nu mai am ce vb cu tine...caci esti un om cu experienta in toate domeniile de viata...
Image

Post #19 » by andrej (!user banat!) » 05 Oct 2011 00:05

Cristina, EU nu stiu care e diferenta dintre un CLAN si o COMUNITATE sau "ei" !?

Romania's finest most talented Players

18 Members | 1 In-Game | 9 Online | 0 in Chat
Since July 10, 2011
Bucuresti, Romania
Members invited as of 24th of September 2011:

Arkad - myRevenge
DaLiu - MyrmidonI
bazi - MyrmidonI
infern0 - MyrmidonI
bLaDe - MyrmidonI
bL00dy - MyrmidonI
Besso - myRevenge
Showtime - MyrmidonI
Mahdi - neMuricii
wkZ - neMuricii
stolennn1 - MyrmidonI
Mugen - neMuricii
liNk - neMuricii
GanTre - myRevenge
CRAZY - MyrmidonI
Atrix - Teamless (ex myRevenge)
maver1k - myRevenge
mdaaa - MyrmidonI
Ares - iPLAY
AeGiX - iPLAY
SERINGA - More than Gods
higheR - neMuricii
andrej - More than Gods
masteR - Tessa Team
neLbOy - Tessa Team

Under Watch:

cereZEU - More than Gods

http://steamcommunity.com/groups/Finest_ROU

GATA.

Post #20 » by Cristina » 05 Oct 2011 10:47

andrej, Si astfel vrei sa-mi demonstrezi tu mie CA CE??Image

Ce nu ai inteles din "E simplu, sau te adaptezi sau migrezi." ? NU ma(ne) intereseaza cine esti, ce ai fost si ce-ai facut. OK? In XB esti un oarecare pana demonstrezi contrariul. Insa pana acum nu ai fost altceva decat 'tare in gura'. 8-|

Tu vii aici cu figuri de esl/pgl/whatever cand majoritatea din noi joaca FOR FUN si nu dau 2bani pe ele de campionate si cupe si skill-uri si HS-uri pe minut???
Ne mai postezi si un filmulet in care ai jucat cu ...setari dubioase, si... SI CE???? Ce vrei sa facem? Sa dam petrecere? Sa-ti facem statuie? Sa te inscriem in cartea recordurilor? pfff...

P.S. GATA?? I'm sorry dude BUT "Romania's finest most talented Players" Don't Pay My fucking Bills! Image

PreviousNext

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks