Numai eu sunt ala curios?

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Re: Numai eu sunt ala curios?

Post #11 » by Bogdan » 11 Jul 2013 10:29

Doamne bah ce idei tampite aveti :)))...XB vine de la o stare de spirit, e o denumire aleasa la intamplare, dar care spune multe: voie buna, relaxare, prietenie, legaturi stranse sau controversate, orgoliu, amuzament, o altfel de comunitate fata de ce exista momentan pe "piata" care ne face sa fim unici :)
Asta inseamna padurea XB!

[ Post made via Android ]
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #12 » by kira (!user banat!) » 11 Jul 2013 11:27

Cristina wrote:Mi se par nu numai lipsite de inspiratie dar si lipsite de bun simt ideile voastre.
De ce? :)

Lipsite de bun simt?
Odata ce Deejay nu vrea sa ne spuna ce inseamna, suntem liberi sa gandim ce vrem :)
Si nu inseamna ca suntem nesimtiti... -.-"

Bogdan wrote:Doamne bah ce idei tampite aveti :)))...XB vine de la o stare de spirit, e o denumire aleasa la intamplare, dar care spune multe: voie buna, relaxare, prietenie, legaturi stranse sau controversate, orgoliu, amuzament, o altfel de comunitate fata de ce exista momentan pe "piata" care ne face sa fim unici :)
Asta inseamna padurea XB!

Inseamna ca nici tu nu stii de la ce vine XB :))
X vine de la 10... (ma refer la numarul roman)
B nu stiu de la ce vine, Deejay nu ne spune ... Deci XB = XBox :))) .... Asta pana aflam rezultatul dorit ^^
sunt un hermafrodit!

Post #13 » by Bogdan » 11 Jul 2013 11:59

Kira eu ti.am zis de la ce vine XB...pe tigaie il inteleg ca nu a luat bacul si nu stie sa citeasca, dar tu cu bacul luat? :)) Ti.am spus ca e o denumire aleasa la intamplare de deejay...in timp ce juca css, lui tali i.au venit in minte 2 litere, si alea au fost X si B :))...ceea ce semnifica XB e scris mai sus, n-am chef sa ma repet doar pentru ca aveti monitorul intors invers :))

Image

Post #14 » by kira (!user banat!) » 11 Jul 2013 12:00

Exact cum credeam :>
Tot n.ai inteles :))
nvm... ^^
sunt un hermafrodit!

Post #15 » by Bogdan » 11 Jul 2013 12:02

Hermy,las.o asa ca te bate hi-q-ul :)))))

Image

Post #16 » by DeeJay » 11 Jul 2013 12:03

xb = 10 boti

@eseth astept sa faci chestiile alea cu steam id

@ceilalti care ati intrebat.. :P

I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Post #17 » by Cristina » 11 Jul 2013 12:25

kira wrote:
Cristina wrote:Mi se par nu numai lipsite de inspiratie dar si lipsite de bun simt ideile voastre.
De ce? :)

Lipsite de bun simt?
Odata ce Deejay nu vrea sa ne spuna ce inseamna, suntem liberi sa gandim ce vrem :)
Si nu inseamna ca suntem nesimtiti... -.-"

Cum sa nu? Il acuzati ca a plecat de la ideea de xbox. Sau ca vine de la xbou and other shitty names.
Hai sa fim seriosi. Va bateti joc de un nume pe care nu-l intelegeti. Ca la gradinita! Nice one guys! GG! :)

Post #18 » by Eseth » 11 Jul 2013 12:28

DeeJay (Re: Post 16), Atata am vrut sa aud! (daca e adevarat) :D
In zilele apropiate o sa ma stradui sa modific pluginurile alea.
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Post #19 » by kira (!user banat!) » 11 Jul 2013 14:04

Se poate Topic Closed... si btw Chriss

"Va bateti joc de un nume pe care nu-l intelegeti"!

1. Nu.l intelegem.
2. Nu stium ce inseamna. :)
3. Eu nu am zis XBou... Bogdan a zis :)

Anyway.. poate si tu stii si nu vrei sa ne zici ca inseamna.. dar deja nu ma mai intereseaza :)
O comunitate in care 80% din persoane nu stiu ce inseamna :D
Anyway... Puteti da topic closed ca oricum nu se spune nimic aici :P
sunt un hermafrodit!

Previous

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks