Oxy NU Mai Joaca La Rank!!!!!!!

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Oxy NU Mai Joaca La Rank!!!!!!!

Mesaj #1 » de Oxy » 01 Feb 2013 18:55

Salut.Ba pana acum ma chinuiam sa omor acolo sa ajung in top ,jucam la rank ce sa mai dar de acum azi vineri 1 feb 2013 nu mai joc la rank ma distruge psihimic ,muscam din tastatura imi venea sa sparg monitorul etc.
De azi ma schimb nu de alta da oi face infarct si eu vreau sa ma duc cu sufletul curat acolo la O:-) nu sa ma duc la :ymdevil:

Re: Oxy NU Mai Joaca La Rank!!!!!!!

Mesaj #2 » de Arici » 01 Feb 2013 18:56

Asa Oxy :) Aici e pe distractie nu trebuie sa te stresezi ca unii ofticosi :))

Mesaj #3 » de Jackson » 01 Feb 2013 19:37

Oxy scrie: ma distruge psihimic ,muscam din tastatura imi venea sa sparg monitorul etc.
:D Asa Oxiasule.Relaxaza-te si simte-te bine alaturi de padurari :)
nu trebuie sa strici atmosfera de pe server,enervindu-te,dar invers,trebuie s-o faci cit mai placuta si linistita pentru joc!
If Love is a Crime,than I am a Criminal

Mesaj #4 » de SNAP » 01 Feb 2013 19:42

Oxy incercuieste cu marker data de 1 februarie :D :D :D :D

Mesaj #5 » de Banksy » 01 Feb 2013 19:47

K-Roland scrie:Asa Oxy :) Aici e pe distractie nu trebuie sa te stresezi ca unii ofticosi :))

Ai perfecta dreptate . Oxy important e sa te distrezi si sa te relaxezi in timpu liber nu sa iti cresti tensiunea:))

Mesaj #6 » de gargoyle » 01 Feb 2013 20:04

Bre,joaca pt echipa si te vei simti bine ;)
Imagine

Mesaj #7 » de gigginseany » 01 Feb 2013 20:07

Bravo OXY! Asa te vreau :))

Lasa frate ca muscatul de tastatura si tranteala de sobolan se poarta doar la mixuri, si nici acolo nu e prea indicat. Publicul e pt distractie si caterinca.
Imagine

Mesaj #8 » de BurNie » 01 Feb 2013 20:09

nu trebuiee maa sa te stresezi ca apai faci ca fratemeo, io dat un pumn la calculator,s-o stricat (CAPUT) =)) Bravo maa :D :P
Imagine
Imagine
Respecta,si vei fi respectat!!

Mesaj #9 » de Cristina » 01 Feb 2013 20:14

Are asta vre-o legatura cu faptul ca vreau sa-ti scot adminul pe css public? :-?

Mesaj #10 » de pEin » 01 Feb 2013 20:35

Ma bag si eu :ymdevil: Poi asta e motivul pentru care vrei sa ii scoti adminul Cristina?
Sever all ties...break all bonds...only then can power truly be yours.

Server connection failed....
pEin:le am dat de le a picat serveru:))
alt meci-crispy:pEin le dam si la astia de le pica serveru?
pEin:da:))....Server connection failed
pEin:si l a astia le am dat de le a picat serveru:))

Următorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks