Discutii despre protestele din tara

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Re: Discutii despre protestele din tara (Revenirea lui TuraV

Mesaj #11 » de Jagermeister » 20 Ian 2012 19:15

Mă, OK, degeaba degeaba, dar să stăm să suportăm căcănăriile timonierului şi ale găştii lui de idioţi mi se pare o cretinitate, oricum altu va fura dar e infinit mai bine decât să stăm să inghiţim nesimţirea, indolenţa şi nepăsarea abjectă a cheliosului doar pentru că nu vine altu care să nu fure!

E vina noastră că va veni altu care îşi va permite să ne tragă pe CÂRNAT!!! De ce?

Pentru că:
Vine unu şi face lucru ăsta!!! Buuun ia să vedem ce se întâmplă protestează cineva? Iese lumea pe stradă? Somn

Bun, mai facem 2 bucăţi la fel de neconstituţionale şi nelegitime...zice vreunu ceva? NU

Da hai vere să facem şi p-aia, şi p-aia că ăştia sunt fără puls şi nu ies în stradă să protesteze, să arate că nu e după cum îi taie capu pe guvernanţi.

La dracu ăştia ne consideră cum a zis isee pentru că noi le permitem, nu pentru că vine altu să fure!!! Pentru că noi stăm şi înghiţim căcat fără să blocăm ţara când avem convingerea că ne trage unu pe cârnat în loc să conducă cum trebuie!!!

Respect pentru fratele Bogdan că va vota pe cel care i se pare lui că îi reprezintă interesele, oricum e mai bun decât timonierul!!!

Mesaj #12 » de ostil » 20 Ian 2012 21:22

cred ca o solutie buna ar fi sa il impuscam si p'asta ca poate urmatoru are sa fie un pic speriat ...
Imagine

Mesaj #13 » de TuraVuraSRL » 20 Ian 2012 22:47

Ostil, sper ca ai baut ceva inainte sa zici aia, da?
Sunt ca o albina lucratoare. Te iei de mine sau de mierea mea, te intzep! T_T

Mesaj #14 » de ostil » 20 Ian 2012 22:56

nu frate sunt chiar peste masura de lucid ... doar asta ii mai face pe cate unii sa aibe respect ...FRICA, de fapt sant mana in mana
Imagine

Mesaj #15 » de TuraVuraSRL » 20 Ian 2012 23:40

Sunt mana in mana, dar putin le pasa de o piesa de sah. Trebuie sa ne trezim ca oricine a invatat deja din trecut, cu Ceausescu si ca s-au pregatit pentru orice.

Eu personal ii sustin pe tipii astia, dar cred ca realizati toti suntem Anon.
Sunt ca o albina lucratoare. Te iei de mine sau de mierea mea, te intzep! T_T

Anterior

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks