Jagermeister scrie:
^ Grammar Nazi!!!
Daca tot stai sa corectezi gramatical macar corecteaza tot. NU asa pe sarite.
DeeJay scrie:zNk (referitor la Postul 1), in primul rand devenim mai buni postand topicurile unde trebuie..
Puteai macar sa dai si tu un pro sau contra topicului in sine nu doar sa postezi offtopic cu un sarcasm cat casa.
zNk scrie:As dori prin acest topic sa va dati cu parerea, despre defectele serverului ( SI SA GASITI O REZOLVARE)si cum credeti,( doriti) sa devenim mai buni, atat pe planul "tehnic" daca ma pot exprima asa cat si pe cel administrativ.
Ideea in sine este de apreciat. Suna simplu...
zNk scrie:O problema pe server, spun eu ca, este limbajul care nu mi se pare sanctionat chiar pe drept. Si dupa cum stiti strictetea nu o sa duca niciodata la rau. Asa ca PROPUN ca la adresarea injuriilor catre un alt jucator sa primeasca o pedeapsa mai mare, decat o avertizare.
Mi se pare ca toleram cam multe, si ne ducem ...in jos.
Astfel .
Esti idiot,prost, nesimtit,imbecil,distrus,terminat etc - gag 5 min
Dute-n "pasarea" maica-tii, Dute-n, Suge-mi "trandafirul" meu- gag 10 min
Deja la a doua abatere, imediat dupa ce i s-a terminat timpul de mut se va sanctiona cu un banut de 1-2 ore.
After I LMFAO aproape cazand de pe scaun la expresiile de genul pasare si trandafir, am ajuns la concluzia ca NU, nu ai dreptate. Totusi e funny exprimarea asa ca ->
Revenind.
1. suntem ceva mai toleranti cu limbajul pentru ca oricui ii scapa cate o ' floare ' printre cuvinte.
2. cine a spus ca nu dam gag 5/10/15 min dupa ce un jucator a folosit cuvinte de genul ala? Adica toleram dar nu in cazuri care se repeta.
3. insa pe cat de simplu e sa dam gag/mute pe atat de simplu este sa dea jucatorul respectiv Retry ... si plin de nervi sa injure, ca poate intr-un final nu a fost vina lui si omul chiar a luat 5 runde la rand flash in baza. dar dupa ce a injurat un admin primeste ban... si uite asa pierdem un jucator doar pentru ca l-am plesnit peste fata prima data cand a zis "idiot" pe server.
In plus, multe reclamatii legate de limbaj sunt facute atunci cand nu sunt admini pe server... Petru ca adminii astia au si ei o viata, mai muncesc, , mai mananca, beau, vad un film, se c...ulca...
se joaca AOEO.