Re: Cerere Amin Iron Man

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Mesaj #21 » de newsee97 » 17 Noi 2011 21:45

Sunt de acord cu iseedead .
Eu cer admin deoarece joc si dimineata iar atunci nu e nimeni care sa puna o harta mai mica si daia nu e nimeni eu daca e am cu cine juca am pe cine invita pe server etc.

Mesaj #22 » de DeeJay » 17 Noi 2011 22:01

Si crezi ca atitudinea asta a ta te va ajuta sa iei admin?
Tu inca nu ai prins idee de baza a acestei comunitati.
Mai studiaza, imprieteneste-te cu lumea, invata ce inseamna XB si mai vorbim.
Iar daca vrei sa joci dimineata si nu e admin pe server poti scrie pe chat in forum sa schimbe cineva mapa...
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Mesaj #23 » de Cristina » 17 Noi 2011 22:22

iseedead scrie:lasa-ti ma omul sa aiba propria opinie, e dreptul lui sa spuna ce simte sau crede, atat timp cat nu jigneste pe nimeni(prea dur). eu nu spun sa ii dati admin dar nici sa il fugariti.

Cine il fugareste mai? NU vrezi ca el ne tot ameninta ca pleaca... 8-|

newsee97 scrie:Sunt de acord cu iseedead .
Eu cer admin deoarece joc si dimineata iar atunci nu e nimeni care sa puna o harta mai mica si daia nu e nimeni eu daca e am cu cine juca am pe cine invita pe server etc.

Ah, de ce minti?! :ymsigh:

Mesaj #24 » de iseedead » 17 Noi 2011 22:39

nu pleaca ma, el ne ubeste, doar ca nu stie cum sa o spuna

Mesaj #25 » de Cristina » 18 Noi 2011 10:14

iseedead scrie:nu pleaca ma, el ne ubeste, doar ca nu stie cum sa o spuna

Pai e simplu, ne trimite cadouri si flori si bomboane.... SMS-uri dulci si pupici virtuali. NU? :-?

:ymsigh:

Mesaj #26 » de Bogdan » 18 Noi 2011 10:27

...sau ne da perversa cu o tigaie de iron ruginit peste ochi cum au facut si altii =)))
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

Mesaj #27 » de Cristina » 18 Noi 2011 10:39

Bogdan scrie:...sau ne da perversa cu o tigaie de iron ruginit peste ochi cum au facut si altii =)))

Ah, ce amintiri.... :YMDAYDREAM:

Mesaj #28 » de newsee97 » 18 Noi 2011 12:13

Atunci datimi numerele de telefon si va trimit sms dulci si frumoase de dragoste de iubire
ce bombonele vreti ? sa trimit si niste jucarii ...

Anterior

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks