Re: Cerere Amin Iron Man

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Mesaj #11 » de Alejandro » 16 Noi 2011 22:28

:)) Si iata cum arata de fapt iron man cel ok de treaba si iubitor ;)
daca tu ai schimbat acum default-ul nu inseamna ca a gresit .. in plus exista si o poza drept dovada :P
Nothing is true, everything is permited!
Imagine Imagine

Mesaj #12 » de Gh30 » 16 Noi 2011 23:03

Ma baiatule tu nici macar nu te-ai deranjat sa citesti regulile inainte sa faci cererea asta nici macar dupa ce ai fost atentionat in precedentele cereri. Daca nu ma insel primul tau post pe forum a fost o cerere de admin, o cerere pe care ai facut-o total aiurea in topicul altcuiva. Daca pe forum nu te descurci prea bine ce te face sa crezi ca ai abilitatile necesare sa stapanesti comenzile pentru admin ? 8-|

Si, avand in vedere ca a jignit(intr-o oarecare masura) un membru important al comunitatii, propun sa-l trimitem in padure sa se joace solitaire(!), ca nici pe server mie nu mi s-a parut foarte de treaba si iubitor.
Point and shoot!

>> Webforest Wallpaper << >> XB[RO] <<

Mesaj #13 » de Alejandro » 16 Noi 2011 23:09

Gh30 scrie: mie nu mi s-a parut foarte de treaba si iubitor

Am uitat sa pun ghilimelele :D stie Crissman ;)
Nothing is true, everything is permited!
Imagine Imagine

Mesaj #14 » de DeeJay » 16 Noi 2011 23:17

newsee - nu vei fi admin pe niciun server XB, iar daca te-ai fi uitat putin pe acest forum ai fi vazut ca Cristina e ADMIN pe forum si face parte din membrii fondatori ai acestei comunitati. Eu nu-ti dau ban din simplul fapt ca mi-e lene si o las pe Cristina sa decida..
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Mesaj #15 » de Cristina » 17 Noi 2011 11:19

Awwww... Imagine deci asa 'arata' Iron Man.

1. Ai warn pentru triplu post.

2. Nu-mi mai amintesc cu cine m-am culcat ca sa iau administrator pe site, dar probabil este pe aici pe undeva... si probabil tot el a fost si pila mea spre admin pe server. Pentru ca ca, vezi tu, la final de luna eu primesc salariu de la cei cu serverul pentru ca am admin. Si daca in joc merg 'pe shift' iau primă, iar daca dau mute/gag/kick/ban iau si al 13-lea salariu. Dar in rest n-am facut nimic pentru forum/server. Eu sunt aici de decor.

3. Nu ai ban pe forum pentru asemenea manifestari, in plus vad ca amuzi comunitatea prea tare. Dar Limbajul si atitudinea ta tocmai au anulat nu numai cererea de admin dar si cererea de aderare in XB.

mad_bro.jpg
mad_bro.jpg (114.15 KiB) Vizualizat de 129 ori

P.S. Topic mutat la Aberatii. PENTRU CA POT! Imagine

P.S.2. Cererea mea de admin??!?!?! Imagine

Mesaj #16 » de newsee97 » 17 Noi 2011 11:21

Ca ultim post pe forum cer desfiintarea contului !

Mesaj #17 » de ostil » 17 Noi 2011 11:33

sa inteleg manule ca te'ai culcat singura sa poti obtine adminu =)) =)) =)) imi e mila de dj'u la faza asta, iar cu al 13'lea salariu ceilalti admini ar putea sa se inscrie intr'un sindicat sa te dea in judecata ca tu esti singura care l'ai luat dintre admini :-P
Imagine

Mesaj #18 » de Cristina » 17 Noi 2011 11:40

ostil scrie:sa inteleg manule ca te'ai culcat singura sa poti obtine adminu =)) =)) =)) imi e mila de dj'u la faza asta, iar cu al 13'lea salariu ceilalti admini ar putea sa se inscrie intr'un sindicat sa te dea in judecata ca tu esti singura care l'ai luat dintre admini :-P

Shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!! Acum si tu. Hai ca facem prima mea de craciun fifty-fifty, ok? :-?

Mesaj #19 » de newsee97 » 17 Noi 2011 13:01

Ne vedem la instanta .
Acolo va avea loc procesul .

Mesaj #20 » de iseedead » 17 Noi 2011 20:00

lasa-ti ma omul sa aiba propria opinie, e dreptul lui sa spuna ce simte sau crede, atat timp cat nu jigneste pe nimeni(prea dur). eu nu spun sa ii dati admin dar nici sa il fugariti.

AnteriorUrmătorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks