Bancuri

Zona cu filmulete, melodii, glume, chestii care te fac sa râzi

Moderator: DeeJay

Urmăritori: assassin

Re: 1 banc pe zi

Mesaj #141 » de ostil » 22 Oct 2011 13:55

in avion, pilotul vorbeste cu copilotul:
- Dupa ce imi beau cafeua, ma duc sa fac dragoste cu stewardesa aia blonda!
Stewardesa aude si fuge sa-i spuna pilotului ca a uitat microfonul deschis si se aude in tot avionul. Pe la jumatatea aeronavei, un batrin o opreste:
- Ce fugi asa, domnisoara? Lasa omul sa-si bea cafeaua macar!
Imagine

Mesaj #142 » de Alejandro » 23 Oct 2011 14:41

Intr-un sat de munte e mare agitatie in fata primariei. Iese primarul si intreaba:
- Ce s-a intamplat?
- Apai dom' primar s-o pripasit un negru pe la noi prin sat si ne reguleaza toate femeile.
- Si....N-ati luat masuri?
- Apai, am luat la toata lumea, dar tot a lui e cea mai mare.
Nothing is true, everything is permited!
Imagine Imagine

Mesaj #143 » de ostil » 24 Oct 2011 15:02

Cica Bula avea un utilaj de 53 de cm, mult prea lung ca sa fie comod si placut. Disperat ca nu putea avea o viata sexuala normala se duce la Merlin. Vrajitorului ai explica problema, vrajitorul ia cartea de magie din raft, rasfoieste, rasfoieste si in final gaseste solutia.
- Uite, ii spune, ce trebuie sa faca. Astepti sa fie luna plina, te duci in padure, in mijlocul padurii o sa gasesti un lac, in mijlocul lacului o sa gasesti un nufar, iar pe nufar o sa gasesti o broasca. O ceri in casatorie, ea o sa zica nu, ii multumesti, te duci acasa si te culci, iar a doua zi o sa ai problema rezolvata.
Bula asteapta luna plina, se duce-n padure, gaseste lacul, gaseste nufarul, pe
nufar broasca.
-Broscuto, broscuto, vrei sa te mariti cu mine?
Broasca raspunde :
- Nu !
Bula pleaca, se culca, cind se scoala a doua zi o avea cu 10 centrimeti mai
putin. Isi face socoteala sa mearga si alte dati pina ajunge la lungimea dorita.
Iar luna plina, iar padure, iar nufar, iar broasaca :
- Vrei sa te mariti cu mine?
- Nu !
Perfect, inca 10 cm. Iar mai asteapta gandindu-se ca se mai duce o data, ultima
oara si o sa ramina cu un utilaj de 23 cm ceea ce iar face pe toti barbatii sa
crape de invidie iar pe femei sa cada pe spate de incantare.
Luna plina, padure, lac, nufar, broasca :
- Broscuto, uite este pentru ultima oara cand te deranjez, apoi nu voi mai
veni la tine. Vrei sa te mariti cu mine?
- Iar eu, e pentru ultima oara cind iti raspund : NU, NU, NU !!!!

``````````````````````````````````````````````````````````````````````

Bula in vizita oficiala la Moscova.
In Piata Rosie un grup de barbati asezati in cerc isi trec unul altuia un pistol, pe care si-l descarca mai intii, fiecare in timpla. Bula cere lamuriri presedintelui rus.
- A, pai este binecunoscuta ruleta ruseasca, pistolul are doar un cartus si nimeni nu stie cand o sa-i vina rindul sa-si zboare creierii.
Presedintele rus intoarce vizita lu Bula. In mijlocului satului, inconjurata de colibe, o mica piata. Un grup de localnici, sunt asezati in cerc. In interiorul acestui cerc, un alt cerc format din localnice, asezate in genunchi, fiecare cu fata spre cate un barbat. Rusul cere lamuriri.
- A, pai asta este ruleta noastra nationala. Vezi vraciul ala cu tobele? Cand incepe sa le bata, cercul barbatilor incepe sa se roteasca in jurul cercului femeilor. Cand tobele inceteaza sa bata, fiecare barbat se opreste in fata unei femei si aceasta se repede si i-o ia in gura.
- Nu pricep unde-i riscul, pericolul, neprevazutul...
- O, pai este, ca una din femei o aducem special dintr-un trib de canibali!
Imagine

Mesaj #144 » de ostil » 25 Oct 2011 07:08

Sotul vine acasa din delegatie si sotia are trei barbati in casa. Nu stie unde sa-i ascunda asa ca ii baga repede in trei saci si ii pune pe balcon.
Sotul vrea sa-si aprinda o tigara, vede sacii si intreaba:
- Ce e cu sacii astia?
- A fost mama ta in vizita si ne-a adus cate ceva...
Sotul da un picior la primul sac si dinauntru se aude:
- Guitz, guitz, guitz!
Sotul zice:
- A, un purcelus... e bine!
Da un picior la al doilea sac si aude:
- Muu, muuuuuu!
- A, un vitelus...
Da un picior la al treilea sac si nimic. Mai da inca un picior, mai tare si nimic. Ia o lopata si incepe sa dea in sac cu ea.
Deodata sacul se deschide si iese tipul revoltat rau:
- Tampitule, daca tac inseamna ca ti-a adus ma-ta cartofi!
Imagine

Mesaj #145 » de ostil » 26 Oct 2011 14:43

Doi tineri erau casatoriti doar de doua saptamani. Sotul, desi era foarte indragostit, abia astepta sa iasa in oras cu vechii lui prieteni sa petreaca. Asa ca ii spuse sotiei: "Scumpa mea, vin repede." "Unde mergi iubitel?" intreba sotia.
"Merg pana la bar, draguto. Sa beau o bere."
Sotia spuse:
"Vrei bere dragostea mea?" Deschise usa de la frigider si ii arata 25 de tipuri diferite de bere, din 12 tari diferite: Germania, Olanda, Japonia, India...
Sotul nu stia ce sa faca, sigurul lucru pe care a fost in stare sa il spuna a fost:
"Da, acadeaua mea... dar la bar... stii tu... au halbe inghetate..."
Nu a apaucat sa termine fraza ca sotia il intrerupse:
"Vrei halba inghetata iepuras?" si scoase din congelator o halba atat de inghetata ca abia putea sa o tina in mana.
Sotul devenise cam palid, dar spuse:
"Da, motanel, dar la bar au tot felul de gustari delicioase...
Nu stau mult, vin imediat. Promit. Ok?"
"Vrei gustari, papusel?" Deschise cuptorul si scoase 5 tavi cu diverse gustari aburinde (aripi de pui, ciuperci, coaste de porc...) "
Dar draga mea... la bar... stii, se mai injura, se vorbeste urat..."
"Vrei vorbe urate draga? ... AUZI BA P**A! BEA-TI IN P**A MEA BEREA IN NENOROCITA AIA DE HALBA INGHETATA SI MANCA-TI RAHATURILE DE GUSTARI, PENTRU CA ESTI INSURAT, SI NU MERGI NICIUNDE!!! CLAR NENOROCITULE?!!!"
Imagine

Mesaj #146 » de ostil » 31 Oct 2011 17:24

Doua colege, Maria si Lenuta, se duc impreuna la servici, in fiecare zi.
Maria, cand este cald afara, se imbraca subtire. Cand este frig, se imbraca gros.
Lenuta, numai invers.
Lenuta: - Mario, ce faci tu, de te imbraci cum este vremea afara? Ca eu ma uit la meteo si mint astia, de ingheata apele!
Maria: - Fii atenta! Cand te trezesti, dimineata, sa te uiti la barbat! Daca o are pe stanga, este urat afara! Daca o are pe dreapta, este frumos afara! Lenuta: - Dar, daca nu este nici pe stanga, nici pe dreapta, cum este afara?
Maria: - Aia nu este vreme de plecat din casa!
Imagine

Mesaj #147 » de ostil » 01 Noi 2011 11:26

Vine tiganca la ginecolog si, dupa consultatie, doctorul, cam oripilat, ii spune:
-Tu, tiganco, alta data cand vii la doctor, spala-te si tu in vagin!
Iese tiganca de la doctor, se indeparteaza putin, dar, nedumerita, hotaraste sa se intoarca si il intreaba pe doctor:
-Domnule doctor, dar daca nu am vagin, pot sa ma spal in lighean?
Imagine

Mesaj #148 » de ostil » 02 Noi 2011 17:45

Un homosexual, un betiv si un avar ajung, dupa moarte, la poarta Raiului.
Acolo, ii asteapta Sf. Petru.
Sf. Petru: - Ma, D-zeu a zis ca va iarta toate pacatele si va lasa sa traiti in continuare, pe pamant dar tu, betivanule, sa nu mai pui bautura in gura! Tu, avarule, sa nu te mai tot apuci sa strangi bani, ca banu-i ochiu` dracului. Iar tu, homosexualule, sa nu te mai dai la c*rul barbatilor! Daca nu respectati poruncile astea, D-zeu va trasneste si ajungeti in Iad.
Mergand ei spre casa, betivanul vede o carciuma si intra in ea.
Dupa 5 minute, "Buuum!", il trasneste.
Mergand cei 2 in continuare, avarul vede 1.000.000 de lei pe jos si se uita lung la bancnota.
Homosexualul: - Nu te apleca, ca ne trasneste pe amandoi!
Imagine

Mesaj #149 » de Jackson » 02 Noi 2011 22:48

Un pusti vine revoltat de la scoala si ii spune tatalui sau ca acolo il pun sa invete numai inutilitati. Tatal il intreaba uimit:
- Cum adica?
- Pai la istorie ne pune sa memoram niste ani: 1848/1877-1878/1907/1944/1989. Cica sint importanti!
- Altceva...
- Pai la geografie tot asa trebuie sa retinem tot felul de denumiri, ca de exemplu: Carpatii -Scurburii-, Strimtoarea -Fosfor- si Dardanele, de parca mi-ar folosi la ceva chestiile astea! Daca ma intraba careva merg repede la un Internet Cafe, dau search pe Google si aflu... simplu, nu?
- Da, fiule, da- sa zicem ca iesi si tu cu o fata, si cum va tineti voi asa, de mina, ea te intreaba ce inaltime are virful Chomolugma?
- Nu-i problema! Merg repede la un Internet Cafe, ca-i deschis non-stop, dau search pe Google, aflu si ma intorc sa-i spun...
- Da, da- pina te intorci tu sa-i spui ca are 8848 m s-ar putea sa o gasesti ocupata!
- Cu cine?
- Pai, tot cu un prost asa ca tine, da- care are laptop! :D
If Love is a Crime,than I am a Criminal

Mesaj #150 » de ostil » 03 Noi 2011 09:52

Intr-un sat de munte e mare agitatie in fata primariei. Iese primarul si intreaba: " Ce s-a intamplat?" " Apai dom' primar s-o pripasit un negru pe la noi prin sat si ne reguleaza toate femeile." " Si... N-ati luat masuri? " " Apai, am luat la toata lumea, dar tot a lui e cea mai mare. :))) =))))))
Imagine

AnteriorUrmătorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks