Impresii despre [p]uf1k

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Impresii despre [p]uf1k

Mesaj #1 » de puf1k » 02 Oct 2011 15:43

Salut,

Uite ca am 2 luni si ceva de cind fac parte in aceasta familie de pomi bogati cu roade si prietenosi,as vrea sa aflu ce parere au membrii xb-ului despre mine...

P.S. rog sa fiti sinceri...
Imagine

Re: Impresii despre [p]uf1k

Mesaj #2 » de Jackson » 02 Oct 2011 17:28

Impresia e tare complicata...nici nu stiu cum s-explic... :D
If Love is a Crime,than I am a Criminal

Re: Impresii despre [p]uf1k

Mesaj #3 » de DeeJay » 02 Oct 2011 19:50

puf1k, impresia pe care mi-ai facut-o este una foarte buna. Esti activ atat pe forum cat si pe server/e, faci demo cand ti se pare ceva suspect si nu dai ban aiurea, poate doar la cei care injura sau fac diverse jigniri sa iei masuri mai dure pentru ca mie nu imi place limbajul de taran coclit al ratatilor care nu au ce face..asa ca pentru orice injuratura la adresa vreunui jucator ban 10min, fara niciun avertisment, iar pentru un limbaj mai vulgar o singura atentionare si apoi ban 10min.
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks