Ma declar xb-ist

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Ma declar xb-ist

Mesaj #1 » de MJuvets » 27 Sep 2011 17:10

Gata, am iesit din tot ce se poate, ma voi dedica special comunitatii xb. sper sa imi mai dati o a doua sansa cei care nu ma prea mancati. hf
Thankyou, Thankyou, Thankyou... You are... my God.. my inspiration, my everything !

Re: Ma declar xb-ist

Mesaj #2 » de puf1k » 27 Sep 2011 17:24

pai vezi cum te comporti cu membrii xb_ro sa nu se mai intimple asa mizerie... !!!
Imagine

Mesaj #3 » de Bogdan » 27 Sep 2011 22:08

ok frate...ai grija sa devii cu toti prieten si atunci cand te enervezi nu te mai exprima prin tastatura, du-te in varful unui deal de acolo de la tine si tipa cat te tin balamalele :). Bafta si sa curga sange de xb adevarat prin venele tale :)))>....ce tare a fost asta...nici eu nu stiu de unde am scos-o dar reflecta ceea ce imi doresc de la tine ;) :P
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

Mesaj #4 » de Crazy_Bob » 27 Sep 2011 23:08

pursuit mam uitat pe profilu tau la clanuri si am vazut ca inca mai esti in seekerz
Imagine
Imagine

Mesaj #5 » de Bogdan » 28 Sep 2011 11:59

bob...de ce nu termini cu carcotelile....ia uita-te la mine in profil sa vedem in cate grupuri sunt eu? :-w ma mir cum de nu te iei si de mine :| ...terminati cu aceste copilarii, ti-a spus dj ca daca se mai intampla cea mai mica chestie urata din partea lui, adios. Hai concentreaza-te pe altceva si nu va mai atacati unii pe ceilalti. Ori estem padurari ori nu mai estem! :P :D
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks