SpeedTest - Cat de repede poti scrie la tastatura

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

SpeedTest - Cat de repede poti scrie la tastatura

Mesaj #1 » de alex_4cs95 » 23 Iul 2011 16:09

Site Test: Aici

Aici puteţi testa cât de repede puteţi scrie la tastatură. Tot ce trebuie să faceţi este să tastaţi cuvintele ce apar în listă. Sunteţi mai rapid(ă) decât ceilalţi? Testul conţine cele mai folosite cuvinte din limba Română. Puteţi face testul de mai multe ori. De fiecare dată când veţi face testul, veţi progresa mai mult.
Daca scrieti un cuvant gresit... acesta nu va fi luat in considerare :P

Sa vedem cine scrie mai repede :) !

PS: yo is Slab... ma bate Tastatura :)) ... 45 de cuvinte/minut

Re: SpeedTest - Cat de repede poti scrie la tastatura

Mesaj #2 » de DeeJay » 23 Iul 2011 16:23

NU MAI SCRIE CU BOLD!!!
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Mesaj #3 » de alex_4cs95 » 23 Iul 2011 16:25

nu pot sa ii mai dau Edit :))
asa is obisnuit :P

Mesaj #4 » de Alejandro » 24 Iul 2011 07:25

Ocupa spatiu mult ... (e suprafata tiparita mai mare) =)) =)) =))
Nothing is true, everything is permited!
Imagine Imagine

Mesaj #5 » de iseedead » 03 Aug 2011 08:56

ma nene, ce sunt cu postarile astea? sincer, oare ce urmeaza... cate cuie iti poti bate in cap pe secunda? sau poate cea mai rapida masturbare in istoria omenirii?

Mesaj #6 » de ostil » 03 Aug 2011 09:19

pai da ca masturbarea presupune rapiditate doar actul sexual trebuie sa fie de durata pentru a'l categorisi de calitate, iar despre cuie ce sa zic ar fi funny putem demara concursu =)) =)) =))
Imagine

Mesaj #7 » de Bogdan » 03 Aug 2011 18:26

lol...cred ca ati consumat ceva ciuperci stricate cu totii :))...nu sunteti sanatosi :D
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

Mesaj #8 » de TuraVuraSRL » 03 Aug 2011 19:52

Din cate imi aduc eu aminte postul asta este in zona ''discutii libere/aberatii'', deci nu e problema cu nimic.

Prea faceti din tzantzar armasar, nu?
Sunt ca o albina lucratoare. Te iei de mine sau de mierea mea, te intzep! T_T

Mesaj #9 » de alex_4cs95 » 04 Aug 2011 00:14

eu am postat astea sa ne distram un pic ... sa ne luam la intrecere :]] da nu cred ca a incercat cineva :]] stiti doar sa comentati aiurea "ca sa vezi ca ... bla bla bla" , da na ... nu prea aveti simtul umorilui pe aici (--->Ai Simtul Umorului?<---)
Ai Simtul Umorului? scrie:Rezultatul tau:

Ai un simt al umorului echilibrat, care actioneaza ca un tonic psihic in momentele in care iti este greu. Apeleaza cu incredere la el si nu numai ca greutatile pe care le intampini vor fi mai usor de depasit, dar si cei din jur vor fi incantati sa te aiba in preajma atunci cand au probleme

Ai obtinut acelasi rezultat ca 53% din utilizatorii care au facut acest test.

Mesaj #10 » de GoGe » 04 Aug 2011 13:43

Alex,sincer tu esti cam tare in gura.Ei doar te-au atentionat sa nu mai postezi porcarii din astea sau ceva de genul.Si tu incepi cu "nu aveti simtul umorului pe aici blah blah blah"daca noi nu avem simtul umorului,dute tata in alta padure si lasa-ne pe noi!Bafta!!!GoGe. :)
Imagine

"Folclorul e oxigen pentru un popor astmatic"-Bean MC (Subcarpati)

Următorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks