Ma retrag ..

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Re: Ma retrag ..

Mesaj #21 » de Tig3rMan » 01 Iun 2013 13:43

Nu Membri XB. Cei care intra in server si eu intotdeauna ma uit la Playerii noi daca au multe ore in CS:GO cand ii vad atat de bun dar ce gasesc foarte putin la ore 20 si el deja Pro :|
Imagine

Mesaj #22 » de Eseth » 01 Iun 2013 13:46

VACu baneaza automat, e robot, soft, nu oamenii (angajatii Valve) baneaza jucatorii ca aia care au luat ban sa-i numeasca prosti. Orice interventie in fisierele executabile si binarele jocului va fi pedepsita prin VAC Ban. Din pacate nu ai cum sa scapi de banul ala decat sa-ti faci alt cont si sa joci cinstit fara hackuri.

Imi pare rau ca s-a ajuns la asta.
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Mesaj #23 » de DeeJay » 01 Iun 2013 13:48

Exact verifica integritatea la fisiere random sau daca playerul primeste report

[ Post made via Android ]
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Mesaj #24 » de Tig3rMan » 01 Iun 2013 13:58

H3ADSHAP3R (Re: Post 18), Hey daca te uiti mai bine Ea are Full BO2 Nu Free Weekend
Imagine

Mesaj #25 » de H3ADSHAP3R » 01 Iun 2013 14:00

daca te uiti la mine si la mine apare in lista BO2, cand am jucat-o cand era free. nu scrie daca il ai original sau free

Mesaj #26 » de Eseth » 01 Iun 2013 14:04

H3ADSHAP3R (Re: Post 25), Nu vezi ca pe langa BO2 Multiplayer mai are si BO Single Player?
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Mesaj #27 » de H3ADSHAP3R » 01 Iun 2013 14:06

Eseth scrie:H3ADSHAP3R (Re: Post 25), Nu vezi ca pe langa BO2 Multiplayer mai are si BO Single Player?

asta e, daca ia jocul inca o data si vine pe server eu nu am nimic atuncia cu ea

Mesaj #28 » de Larisa » 01 Iun 2013 14:06

Mdea, forget about it. Dati t/c si gata ^.^
Imagine

Mesaj #29 » de Bogdan » 01 Iun 2013 15:11

Larisa ai multi sustinatori p.aici...dar ceea ce ai facut e o mare prostie...o fi de la culoarea parului sau poate ai avut un moment de slabiciune. :))...in fine, cumpara iar jocul, stai in genunchi in fata baietilor care te acuza si inghite...acuzatiile pt ca o sa fi iertata.Daca nu, inseamna ca nu ai caracter si te.ai dovedit o mica trisoare....fetele din ziua de azi, mimeaza pana si jocurile :))).Bafta in continuare.

Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

Mesaj #30 » de DeeJay » 01 Iun 2013 16:44

Si ca sa concluzionam

Larisa are ban perm pe toate serverele XB (Eseth te ocupi tu)
Poate reveni pe servere cu cont nou de steam si va fi atent urmarita.

Topic inchis

I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

AnteriorUrmătorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks