Gargoyle - Padurar Veteran

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Gargoyle - Padurar Veteran

Mesaj #1 » de gargoyle » 16 Mai 2013 11:14

Am ajuns la mesajul cu numarul 500 si am devenit Padurar Veteran,asta fara mesaje tip "aiurea-n tramvai" sau offtopic.Tin sa multumesc comunitatii XB pentru acceptarea mea in padurea XB pe timpul sederii mele in Franta.Ce am facut mai exact si cum am ajuns padurar?
Aveam un notebook cu display de 9 inch si procesor de 1 Gb Intel Atom.Am gasit serverul XB si indata m-am indragostit,dovada numarul de ore jucate in padure.Dupa nici 2 saptamani am investit intr-un laptop mai performant,desi aveam conexiune la internet pe baza de carbuni si lopeti fara cozi.Totusi am continuat sa joc,indiferent de rank sau numar mic de fraguri.Descoperisem distractia online intre padurarii de vaza ai comunitatii.Voi enumara cativa dintre ei,cei care m-au facut sa nu renunt o clipa la XB si le multumesc: Cristina,DeeJay,Nik,Walid,Ostil,Alejandro,Gheo,John Puzzle,Eseth,Dami_Elit,Iseedead,Pufik,CrazyBob...si lista poate continua,dar aici i-am enumerat pe cei mai vechi.
Sa ciocnim un paharel pentru toti padurarii XB!

Va pupa Gargoyle! :ymparty:
Imagine

Re: Gargoyle - Padurar Veteran

Mesaj #2 » de thony » 16 Mai 2013 12:12

Felicitari Padurar Veteran azxb
Imagine

Mesaj #3 » de Cristina » 16 Mai 2013 13:51

Uite la el ce ..ce.. ce mult scrie!!! :))
Mr. Veteran Jerry!

Mesaj #4 » de Arici » 16 Mai 2013 14:21

Nice! azxb Pupa-ma :YMDAYDREAM:

Mesaj #5 » de Bogdan » 16 Mai 2013 14:43

Hehe...asa padurare, ma bucur ca ne apreciezi si ca incerci sa ajuti comunitatea XB :P.Sper sa reusesti repopularea serverului de css pt ca acum e in moarte clinica...Baftalos frate gargo!!!

[ Post made via Android ]
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

Mesaj #6 » de gargoyle » 16 Mai 2013 15:10

Mercicus Porcus Nikus Bogdanus! :D Sa dai un semn cand ajungi pe malul marii...
Imagine

Mesaj #7 » de Dami_eLit » 16 Mai 2013 15:23

sa fii sanatos si multa bafta Padurare Veteran :x ciau si hai la plaja

Mesaj #8 » de Eseth » 16 Mai 2013 16:10

Felicitari! :) Faci parte din unii (putinii) din cei mai loiali padurari a XB-ului. :ymparty:
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Mesaj #9 » de puf1k » 16 Mai 2013 16:39

Congrats. :ymparty: ;) s'o tii tot asa
Imagine

Mesaj #10 » de Gh30 » 16 Mai 2013 16:49

De acum puteam sa iti spunem Nenea Gargoyle :))
Point and shoot!

>> Webforest Wallpaper << >> XB[RO] <<

Următorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks