Concurs MTB

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Concurs MTB

Mesaj #1 » de Alejandro » 26 Iul 2011 19:42

Bun ... deci pentru cine e pasionat poate si vrea ... il astept aici http://www.biciclete.ro/concurs/index.php
E o ocazie buna de a vedea ce poti :D si cat tine bicla :D
Nothing is true, everything is permited!
Imagine Imagine

Re: Concurs MTB

Mesaj #2 » de Bogdan » 26 Iul 2011 19:51

Frate castele...ce vremuri erau cand concuram eu si taliba...am diplome de pot sa umplu un perete intreg de la MTB:). Dar acum a trecut vremea peste mine(zici ca am 100 de ani =)) ) si nu am mai urkt pe bicla de la 18 ani:). Sa nu te lasi bah de MTB ca e tare frumos...sanatate si adrenalina la maxim. Bafta castele si sa te intorci cu locul I acasa :D.
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

Mesaj #3 » de Alejandro » 26 Iul 2011 20:09

As vrea eu locul I ... oricum eu ma duc acolo doar pentru traseu ca aici in Constanta nu ai ce sa faci cu un MTB ... si pana la urma de asta mi-am si luat bicla ... sa o rup in doua pe trasee de genul nu pe borduri
Imagine Imagine

Mesaj #4 » de DeeJay » 26 Iul 2011 22:19

hehe, la 15 ani am fost cu MTB pe Transfagarasan, timp de 2 saptamani cu cortul..
am fost printre membrii fondatori ai clubului de sport xtrem Cimpulung Muscel.
am participat la cateva concursuri in zona Arges Cimpulung si am aparut si in presa locala, locul 3 pe oras la proba de viteza asfalt 2km.
apoi l-am antrenat pe Nik si el a castigat diverse concursuri :) (downhill, cross country)
ce vremuri..

bafta la concurs, MTB e un sport frumos :D
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Mesaj #5 » de Alejandro » 27 Iul 2011 01:10

Saru' mana :D si sa stii ca niciodata nu uiti sa mergi pe bicicleta ..
Eu acum m-am suit pe bicla dupa 10 ani si inca imi mai arde de cascadorii :D
Imagine Imagine

Mesaj #6 » de ostil » 27 Iul 2011 08:55

Castiel da.. te mai tine ? bicicleta am vrut sa spun , na ..dupa 10 ani ....
Imagine

Mesaj #7 » de Alejandro » 27 Iul 2011 09:57

Normal .. bicla are 2 luni :D ... e brand new :D
Imagine Imagine

Mesaj #8 » de ostil » 27 Iul 2011 11:29

am un prieten bun din Mangalia Mogos Adrian care participa la evenimentul ala parca a zis ceva de septembrie
Imagine

Mesaj #9 » de Alejandro » 28 Iul 2011 01:25

hmmm ... evenimentul e clar la sfarsitul lui august ... poate nu e vorba despre acelasi eveniment
Imagine Imagine

Mesaj #10 » de ostil » 28 Iul 2011 09:39

Castiel tu daca vii la liberty poate ne vedem ... sa dai pe steam un nr de tel..
Imagine

Următorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks