Eu nu vreau sa intru in amanunte ,dar verificati pe google despre scrierile sumeriene. Cititi despre ele si veti afla de fapt care era treaba cu asa zisele rase extratereste..si razboaiele care s'au tinut pe aceasta planeta acum sute de mii de ani.
De ce credeti ca in Sahara este desertul acela ...va zic eu, din cauza razboaielor care s'au tinut. Din cauza 'bombelor atomice".
Un mic rezumat:
Zecharia Sitchin un arheolog si om de stiinta recunoscut in toata lumea, a descifrat o parte din placutele sumeriene(asta numai o parte din cate altele exista).
Anu--> conducatorul Anunakilor impreuna cu copiii lui Enlil si Enki sau Ea (Babilonian) sau Enki Sumerian ,au "colonizat" intr'un anumit fel pamantul si au imperecheat omul de Neadertal sau alta specie de pe pamant, prin inginerie genetica cu gene de ale lor....si s'ar parea ca dupa multe esecuri...au reusit sa-l creez pe asa zisul Adam adica HomoSapiens Sapiens.
Cata dreptate are Zecharia Sitchin nu stie nimeni sigur, cert este ca sunt cele mai vechi dovezi scrise , care au fost preluate de egipteni , de evrei , de asirieni , de toate fostele populatii antice si traduse in limbajul fiecaruia cu schimbarile de rigoare

.
Dupa Roswell , dupa mii si mii de ani de experiente si de evolutie a umanitatii sunt multi dintre noi care au realizat ca asa zisii extracterestrii antici, au avut un aport fantastic in ceea ce se numeste evolutia omului.
Tehnologiile a ceea ce se numeste energie libera ... exemplu:
Antigravitatia, comunicarile PSI (asa zis paranormale) , sunt de fapt perfect normale ,doar ca nu am ajuns inca in stadiul evolutiv de a intelege si de a constientiza exact ce sunt aceste notiuni.
Daca doriti sa va mai zic mai multe puteti sa imi ziceti xD.
Cius! Peace!
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right,there's a 90% probability you'll get it wrong!