Fanel

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Re: Fanel

Mesaj #11 » de Bogdan » 08 Iul 2011 19:23

=))...bah ce comentarii penale baga taliba si cu bob=)))...bravo bah ostile:X super tare ce faci u, mai sunt si oameni intregi pe lumea asta...pe altii i-ar fi durut la basca, ba mai rau, chiar le-ar fi facut rau. Felicitari ostile, esti un adevarat padurar protector al naturii si al animalelor >:D<
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

Mesaj #12 » de GoGe » 08 Iul 2011 19:24

si se numeste fanel pentru ca?
Imagine

"Folclorul e oxigen pentru un popor astmatic"-Bean MC (Subcarpati)

Mesaj #13 » de MJuvets » 08 Iul 2011 21:19

ca asa i-a pus numele :)) LOL
Thankyou, Thankyou, Thankyou... You are... my God.. my inspiration, my everything !

Mesaj #14 » de Alejandro » 08 Iul 2011 22:24

Eu am facut prima oara o conexiune cu fanut de pe server :))) am crezut ca e o aluzie la el :)))
Nothing is true, everything is permited!
Imagine Imagine

Mesaj #15 » de ostil » 08 Iul 2011 23:41

nu are bre nici o legatura cu nimeni numele i'a fost dat de un baiat de'al meu de la munk care este foarte impresionat de pasare chiar si'a propus sa'l antreneze adica sa puna alte pasari cu el in colivie bineinteles ca nu il las oricum nu are nevoie de antrenament daca l'ati vedea cum trage din aripioare precum cainele cu ghiara tine si cu ciocu trage are pregatirea in sange nu este nevoie de antrenament .
Imagine

Mesaj #16 » de TuraVuraSRL » 09 Iul 2011 15:22

Impresionant, ha? Stie sa faca si bere cu tequilla? =))
Sunt ca o albina lucratoare. Te iei de mine sau de mierea mea, te intzep! T_T

Mesaj #17 » de Bogdan » 10 Iul 2011 11:38

I se mai spune si carnivorix :D...fanel carnivoru...eu propun sa fie mascota serverului si a forumului, ce ziceti? :D
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

Mesaj #18 » de ostil » 10 Iul 2011 12:48

il punem sa supravegheze padurea cu ochii lui aia ageri @-)
Imagine

Mesaj #19 » de ostil » 14 Iul 2011 09:40

Fanel se intoarce cu forte proaspete, devine barbatoi, deja ne alearga ...
Fişiere ataşate
fanel ataca.jpg
furios
fanel ataca.jpg (30.96 KiB) Vizualizat de 85 ori
Imagine

Mesaj #20 » de Alejandro » 14 Iul 2011 18:38

Cred ca daca il mai tii mult ostile o sa te manance si dupa aceea va veni el sa scrie pe forum :))
Eu zic sa ii dai ceva sa bea ca sa fie prieten cu tine ;)
Nothing is true, everything is permited!
Imagine Imagine

AnteriorUrmătorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks