SCUZE PADURARILOR

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Re: SCUZE PADURARILOR

Mesaj #11 » de Cristina » 03 Noi 2012 13:11

@ DAmi_Elit : Ma sincer acum, sunt eu singura care nu intelege nimic din toata discutia asta? /:)
Nu imi dau seama cui iti ceri scuze si mai ales de ce.
E ca si cum nici tu nu stii ce-ai facut sau cui.
DAR daca ma insel atunci HAI spune Dircet. Ce-ai facut si cui anume iti ceri scuze. Ca nu-mi plac chestiile 'subtile'.

Mesaj #12 » de Harabor » 04 Noi 2012 18:08

wow...dami eu zic sa te linistesti....sa fumezi ceva sa-ti relaxezi creierii...ca o iei "heghes"...daca nu poti...retragete din "mangla" asta ca o iei prea personal....ai a doua viata aici....intai trebuie sa vezi cum faci cu prima si dupaia vezi ce se mai intampla cu a doua...intelegi?
Oricum esti un baiat bun... :ymhug:
Imagine

Mesaj #13 » de Bogdan » 04 Noi 2012 18:23

Hai sa nu il mai certam si sa il ajutam sa isi revina pe fratele elit :). Un sfat din partea mea...las-o mai usor cu bautura ca din cauza ei ai multe de pierdut, asa cum s-a intamplat si la noi in comunitate ;). Hai sa o luam de la capat frate, sa ne distram ca in tinerete pe serverele XB. Bafta...hai, sa il incurajam cu totii pe dami :).
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

Mesaj #14 » de DeeJay » 08 Noi 2012 13:54

DaMi_eLIt (referitor la Postul 1), sa inteleg ca aceste scuze se aplica si cand joci pe alte servere?
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Mesaj #15 » de Cristina » 08 Noi 2012 14:26

Tind sa cred ca isi cerea scuze in avans.
Sa ne cerem si noi scuze in avans pentru ce urmeaza?

Mesaj #16 » de Tig3rMan » 08 Noi 2012 16:29

Ba cateodata mai gresim se mai intamplat. Daca bagi la suflet pt cei care iti zic de gluma si nu intelegi gluma inseamna k ai un temperament naspa dar nu mai fii suparat si eu sunt nervos cateodata. gandestete la ceva fumos cum fak eu. M-am imbatat calumea la o petrecere si am vomitat in pantofii politistului si m-a amuzat ff tare. Te iertam Dami dar controleazati nervii :ymparty:
Imagine

Mesaj #17 » de Dami_eLit » 08 Noi 2012 20:54

ce naibi am facut grav ca am jucat 10 minute pe alt servar . au jucat si alti nu sunt singuru . intru mereu ahem lumea ,cad intra joc mereu am jucat . dar sa stau spec jumatate de ora sungur nu pot :(

Mesaj #18 » de DeeJay » 08 Noi 2012 20:56

DaMi_eLIt (referitor la Postul 17), regulile vertag-smiley-face ..ai citit reguile?
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Mesaj #19 » de Cristina » 08 Noi 2012 20:57

Ciudat, si cand sunt oameni pe servet tu stai tot Spec. Zici ca nu-ti place harta. De la o vreme nu-ti convin cam multe. Nu ti se pare?

Mesaj #20 » de Dami_eLit » 08 Noi 2012 21:00

io cred ca sunt mai lucid de la o vreme . nu am fost non stop la pc . :-s

AnteriorUrmătorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks