Eu nu mai urmaresc mai nimic la televizor de ceva ani buni ... vreo 5 sau 6 cred. Asta nu se intampla pentru ca as crede ca exista o conspiratie sau mai stiu eu ce pentru a manipula lumea, ci pentru ca nu mai poti urmari o stire buna, sau un reportaj bun si nici macar un show de calitate. Tot ceea ce vad eu acum la TV este lupta intre posturile de televiziune pentru "MARETUL, PREA DATATORUL DE VIATA SI PREA SFANTUL RATING".

Este o lupta cu emisiuni porcoase, false, trase de par, inflorite, pentru categoria de persoane mentionata de Cristina si anume acea "turma de oi" care din pacate reprezinta un procent foarte mare din populatie. Deci sincer eu nu inteleg ce este asa de atragator la emisiunile din ziua de azi.
PS: For the record ... nu includ posturile de genul Discovery la care ma mai uit cand mai am timp.
PS2:
Harabor (referitor la Postul 5), nu orice cuvant care se termina cu "i" se scrie cu "ii". Fii mai atent pentru ca am citit post-ul tau si

ma dor ochii si mintea e confuza asa ca pentru binele tau pune mana si fa un search pe google pentru cand si unde e corect sa scrii cu doi "i". Sorry de offtopic.