Programe pentru filmat

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Re: Programe pentru filmat

Mesaj #11 » de GoGe » 07 Iul 2012 09:46

Stefan,incearca cu o camera de filmat normala,daca ai un Nikon este foarte bine,pentru ca se aude bine si se vede tot odata super :).Fara nicio caterinca,incearca cu o camera de filmat,oricare si vezi cum iti iese,dar vezi sa se incadreze in ecran,sa se vada si bine.Te descurci tu,ca esti baiat mare :).
Imagine

"Folclorul e oxigen pentru un popor astmatic"-Bean MC (Subcarpati)

Mesaj #12 » de pEin » 08 Sep 2012 00:53

Scrie pe youtube dany baron movie cfg si descarca cfg ul ala.dar pentru asta ar fi indicat sa ai un al 2 lea cont de css deoarece iti strica setarile de joc si cel putin 100gb liberi deoarece vor fi poze de marime foarte mare.dupa care pozele le faci video cu un program pe care acum nu mai stiu cum ii zice :)).atunci o sa ai si calitate video si sincronizare.
Sever all ties...break all bonds...only then can power truly be yours.

Server connection failed....
pEin:le am dat de le a picat serveru:))
alt meci-crispy:pEin le dam si la astia de le pica serveru?
pEin:da:))....Server connection failed
pEin:si l a astia le am dat de le a picat serveru:))

Mesaj #13 » de Eseth » 08 Sep 2012 11:39

pEin scrie:program pe care acum nu mai stiu cum ii zice
VideoMach?
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Mesaj #14 » de Cristina » 08 Sep 2012 21:41

Dar nu suna complicat? Adica pe langa faptul ca mananca spatiu cat pentru tot universul mai e si munca dubla... o data pentru poze si apoi pentru film din poze.
Ar fi interesant daca cineva ar inventa o solutie mai usoara... spre exemplu Valve in loc sa bage 200de update-uri de kko mai bine ne ofera un programel special care sa faca totul mai simplu . #-o

Mesaj #15 » de Alejandro » 09 Sep 2012 08:16

Da ... de exemplu sa dai in consola in loc de record .... record_as_avi :)))
Nothing is true, everything is permited!
Imagine Imagine

Mesaj #16 » de Cristina » 09 Sep 2012 10:53

Alejandro scrie:Da ... de exemplu sa dai in consola in loc de record .... record_as_avi :)))

Si pentru cei cu PC-uri dotate si spatiu mult pe HDD sa existe comanda record_as_HD_mpeg ?! :ymsigh:

Mesaj #17 » de Alejandro » 09 Sep 2012 12:06

eh ... ce sa mai ... ii dam cu mkv si gata .. si sa aiba si subtitrare =))
Nothing is true, everything is permited!
Imagine Imagine

Mesaj #18 » de pEin » 22 Dec 2012 10:43

Dupa cum gasiti aici programul se numeste MSIAfterBurner.Eu zic ca e unul destul de bun.Ar mai fi si Dxtory dar pe acesta l am descoperit recent si nu am apucat sa il testez.Avand in vedere ca e folosit de rechyyy aka Clayman eu zic ca e destul de bun.
Sever all ties...break all bonds...only then can power truly be yours.

Server connection failed....
pEin:le am dat de le a picat serveru:))
alt meci-crispy:pEin le dam si la astia de le pica serveru?
pEin:da:))....Server connection failed
pEin:si l a astia le am dat de le a picat serveru:))

Anterior

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks